Samo da ovdje napisem da jebem majku krvavu Vipu i svim ostalim tvrtkama njihovim, dabog da im sve propalo mrtva govna.
Znaci od kada su me nazvali da prijedem na Bnet malo po malo smanjuju brzinu, i umjesto 20-25 megabita, kako sam imao uslugu do prije mjesec-dva, i kako i pise u ugovoru, i kako placamo (znaci na obican racun jos placamo 10 kn vise za vecu brzinu), od drugog mjeseca nisam niti jednom imao brzinu iznad 15 megabita, a u zadnjih par dana ocito hoce rastjerati sve sa Amisa sto brze. Danas i jucer brzina ne prelazi 3-4 megabita, stranice su mi se bolje ucitavale na ISDNu prije 15 godina, a koliko citam na facebook stranici od Amisa, nisam jedini
https://www.facebook.com/amishrvatska/posts_to_page/
Najradije bi im Hakom pozvao i tuzio ih za neispunjavanje tocaka u ugovoru (mislim da pise da brzina ne smije ici ispod 15 mbita), a Bnet i njihovu ponudu im u picku materinu poslao.
Ocekivao sam da kada ih Vip preuzme da ce usluga pasti, ali sam se nadao da do kraja ugovora (12 mjesec ove godine) ce ispunjavati ugovoreno, znaci bar tih 15 mbita. Ali ovakvo sranje u najludim snovima nisam zamisljao.