A ionako ne možeš posuditi više od jedne igre istovremeno tako da je sistem ok,ali bitno je da je tu ultrapouzdana ekipa i nema frke.

Dal PS4 uploada content dok je u rest modeu? Pretpostavljam da da, ali ne škodi pitat. :)

Čak nije gej to da možeš posudit bilo koju igru za jednu svoju, ali evo naprimjer ja imam jako malo slotova i mogu čim prođem recimo u opticaj stavit Thief-a. To je igra koja je izašla davno i vjerojatno su je svi koji su htjeli odigrali. A ja imam pravo npr. pusudit Bloodborne na 2 tjedna. To mi je malo gej, ali netko tko nema novih naslova baš ni ne može ih stavit u opticaj, prema tome i to ima smisla.

^^
- a i vjerojatno sam se s nekima od njih svađao na prijašnjem forumu lol.
Stignes opet.

Imam jedan problem koji mi lagano već ide na živce.Ukratko o čemu se radi,kad sam s ps3 spojen na net,čim brat uključi laptop ne treba ni google otvoriti ,mene izbaci s psn-a i onda moram isključit/uključit konzolu da se ponovno spojim.Wirelessom se spajamo on i ja,nakon tog izbacivanja kad se ponovno spojim radi normalno,dok on opet ne restarta laptop 
U sobi imam i stolno računalo koje je isto wirelessom spojeno na ruter,kad se s njim spajam na ruter ps3 i dalje radi normalno.
Probal sam googlat al na ništa konkretno ne nalazim,koje postavke na ruteru/laptopu/ps3 treba mijenjati da me ne bi svaki put izbacivalo s psn-a kad se brat spoji na ruter?Ako netko zna bio bi zahvalan  :)

To ti je čest problem kod laptopa koji se bežično spajaju i PS3 u istoj prostoriji. Iako moj brat recimo nije nikad imao problem s time.

Ne znam,nervira me to da ako hocu igrat nekaj online moram cekat njega da se spoji prvo da mene ne izbacuje s psn-a.Soba do sobe smo,taj laptop ima oko tri godine i do prije par mjeseci nije bilo nikakvih problema.

Da li se što promjenilo s ovim 2.50 ažuriranjem u vezi skidanja igara u Rest modu ? Naime sinoć stavim skidati wolfenstein, i ima 4.2 GB i stavi odmah update file od 4.4 GB, ostavim u rest modeu i ujutro upalim (7 sati poslije) i vidim da je igra na 4.0/4.2 GB a update file mi je na nekih 3.1/4.4 GB... Jedino kaj sam skužio je da kad sam upalio konzolu da se gore pojavilo nesto u lijevom kutu sa oznakom igre ali nisam stigao pročitati šta je pisalo. Uglavnom nije mi to bas normalno jer imam 10 Mbit vezu i 7 skinutih GB za 7 sati nije dobro.... Da li ima neka opcija koju bi trenao opet uključiti ili nekaj ??

Zašto kada, kliknem na ime nekog (bilo kojeg) korisnika imam opciju ?
Pa zar nismo svi ovdje... prijatelji?  :(

Zašto kada, kliknem na ime nekog (bilo kojeg) korisnika imam opciju ?
Pa zar nismo svi ovdje... prijatelji?  :(
naravno da jesmo!

Cekajte jel ovo primarno gaming ili gameshare forum?
Ja tu nemam nikakav Library (a istini za volju, nit me zanima), a to je kao taj gameshare podforum?

Primarno je bio gameshare, ali sad je dodan gaming dio. Gameshare dio je odvojen i samo određeni članovi imaju pristup istome.

Jel ima ovde nekog da se kuzi u jailbreak trice?
Imam tricu sa jb gore no sad sam se nabrundal da si ponistim jb i stavim ofw gore.
Je znam googlat al volim vise cut od nekog ovak..

Jel ima ovde nekog da se kuzi u jailbreak trice?
Imam tricu sa jb gore no sad sam se nabrundal da si ponistim jb i stavim ofw gore.
Je znam googlat al volim vise cut od nekog ovak..
Pa to je staro, samo bi ti stekao mobitel da ga update-as. Imas raznih tutoriala na YouTube-u i vecina su ti one click jailbreakovi, baci oko - nije tesko ;)

Nego ovako off topic, ima li ovdje koja buy and sell sekcija jer ne vidim nista... vj jer sam "novi" ovdje.

Treba napraviti novi marketplace, no Icek je trenutno mrvicu lijen za to, no obećajem uskoro otvaranje.

Ako si pod custom titulu napišem Administrator, hoće li vam to smetati? 

E da, stvarno neznam koji mi je vrag. Kad kod upalim handheld konzolu, počne mi se spavati. Ne zajebavam se.
Ali to nije nešto novo; taj problem me muči već mjesecima.

Jelash, šta si ti prešao na tamnu stranu?

Na tamnu stranu? PS3 misliš? Ma, trebam odigrati neke igre kojih nema na Boxu. Ipak imam tu konzolu još od 2010. Ili 2009.? Ček da provjerim datum.
Da, 2009. I još uvijek nisam dobio RRoD.

Inače, čudi me da si tek sada primjetio. Pa pričali smo mi nešto o PS3 igrama dok sam još bio na Ributu.  Zar ne?

Lijepi dani, a nitko neće u ova doba izić anva, svi bi popodne kad skoro padne mrak. Izgleda da se družim samo s vampirima.