Nego, kako je to s mlađim generacijama danas, nesto slabo se vise visi po forumima ha? Kad sada pogledam, djecu jedino nalazim u Jubitubi komentarima, nema vise zelje za ovakvim druzenjem, sve je danas onlajnanje preko headseta uz minecraft (uz obavezno strimanje dakako) i fejs/twitter. Nikome se ne da pisati. Bar se meni tako cini.
To je bila eksplozija popularnosti foruma sa dolaskom ADSL interneta, negdje 2004-5 ako se dobro sjecam, na forum hru je znalo biti po par tisuca clanova online, a ukupno (racunajuci i goste) samo bog zna.
Ja sam na GP se registrirao 26.11.2006. cini mi se, taj mi je datum u glavi (za 9 mjeseci 10 godina, bolesno), i to je bilo potpuno drugacije, bio je i onaj chat, i slike na kojima sam ja bio spammao, mislim da sam htio pokupiti neku titulu, i u 2-3 sata nasrao jedno 300-400 postova prije nego sam bio bannan
A na tim slikama nema cega nije bilo, najvise mi je u sjecanju slike golog PS2MASTERa iz vojske, kako lezi na plocicama pod tusem i dupe mu se vidilo, vristanje
Ali jedna potpuno drugacija atmosfera, bar je meni ostalo u sjecanju da je bio ogroman broj ljudi i da su svi podforumi bili uzasno aktivni, cak i oni manji tipa PSP, pa onda kada sam ga bio rootao pa mi je par ljudi bilo pomagalo, jedan mi je i preko telefona bio govorio sto trebam raditi...a da ne govorim u ovim ne gaming podforumima koliko je aktivno bilo, pa General Two (ne mogu mu se sjetiti nicka s foruma) i njegove pjesme, vjecno najavljivanje snimanja albuma, zajebancija i vrijedanje u temama upoznajmo se pomocu slika, itd..