Nikad ne postam ovdje ali eto, potaknuli ste me da i to napravim. Malo se i meni probudila nostalgija.
Otkrio sam GP mislim 2009 i prva stvar koju sam napravio bila je, buduci da sam tada bio naiskusni mladac koji je tek otkrio forume, otvaranje Okami teme s jednim jedinim pitanjem u njoj. Jos sam, da stvar bude bolja, pitao za ilegalnu nabavku igre. Tada su je modovi obrisali ali to me nije zaustavilo da otvorim novu, istu. Tad sam dobio opmenu, Zero mi ju je dao.
Jos sam pomislio gdje je nestala moja tema.
Takoder, u nedostatku bolje ideje nazvao sam se okami05 (okami najdraza igra, 5 najdrazi broj, jel). I tada je sve zapocelo. Ostvario sam stvarno jako dobra (cyber) prijateljstva i ostavio sate i sate dopisivajuci se sa svima. I danas se cujem s nekim ljudima ( renda , Chara) no nazalost dosta rijetko jer gotovo uopce nisam online. Izuzev theMarko kojeg stalno gnjavim.
Nisam bio najaktivniji clan i uvijek sam se drzao game podforuma iako bih ponekad znao odlutati u koji topic opustenijeg karaktera. Sjecam se kada je izasla Bayonetta kako sam se svadao sa svima koji je nisu voljeli, takoder sjecam se Charinog konstantnog zvocanja oko trofeja i kako ih nikad nece moc osvojit, sjecam se Tuhyevog veselja kada je osvojio Ninja Gaiden platinu i mog stalnog zvocanja kako ninja moze Bayi samo potpetice ljubiti koliko je los. :)
Takoder, Light Yagami (mislim da se tako zvao) je bio izuetno dobar clan, pomogao mi je oko nekih stvari dok sam igrao FFXII, takoder je otvorio "hram" posvecen Rinoa-i iz FFVIII te neku temu politickog/gospodarskog tipa u kojem su on i Ambivalent nadisli sve razine multi citiranja i u koju sam ulazio cisto radi divljenja nad enormnom kolicnom napisanog stiva.
Tu je uvijek bio i Densetsu sa svojim savjetima u vezi igrica, Solid Merlin sa svojim spamanjem koje je imalo stila i ukusa te me uvijek nasmijavalo i gamer15-nesto koji je vise vremena proveo banan nego na forumu.
Evo suza mi krene kad se sjetim, tako da mogu samo misliti kako ja vama koji ste ondje bili jos duze. Jako lijepo iskustvo i, iako se mozda cini glupo, bitan dio sazrijevanja i odrastanja a naposljetku i prihvacanja razlicitih misljenja. Ovdje nailazim na takvu atmosferu i nadam se da cemo se razviti u jednu lijepu, sloznu i duhom bogatu zajednicu.
Sve vas volim! Kabs over and out.