Koliko sam ja skužio da ta aplikacija ima propuste sa tagovima, Bio to , ili bilo koji drugi.
Blebetaonica
Jel ovaj tapatalk moze kako sakrit spoilere, jer kada naletis na njih pise samo, spoiler opened for hidden i otvoreno ti je sve sto pise, pa non stop moram ocima izbjegavat. Ta aplikacija ima neke ozbiljne propuste.Tapatalk app je napravljena za source SMF. A u njemu nema spoilera, tagiranja clanova itd, sve su to modifikacije. Tako da ih tapatalk ni ne prepoznaje.
U SMF verziji 2.1 sve te stvari bi trebale bit ukomponirane u softver, pa ce ih i Tapatalk prikazivat.
@Bumblebee, svi ti BBC kodovi rade. Ako ih pises u tapatalku, u desktop verziji foruma ce se pravilno prikazivat.
Sent from Tapatalk.
A tako znaci, ok.
Bas dobio na mail poruku da su kompromitirani podaci na Twitchu i da su sifre resetirane. Zar nijedno mjesto vise ne moze bit bez hakerskih pzdarija.
Koliko je po vašem mišljenju dovoljno aktivnih članova da ovaj forum baš ono, živne skroz? 50? 100?
Brijem da bi probiranjem kvalitetnih članova sa svih foruma koji imaju gaming u sebi mogli imati aktivnost kao reboot, samo naravno, ulaz putem invitacije.
Ja sam rekao nedavno baš, kad bi svi članovi koji su se registrovali sad na ovaj forum, tj. barem oni aktivni, rješili se tog mentalnog sklopa i svoje misli prenijeli umjesto na reboot --> ovdje, bilo bi poprilično življe.Da ne spominjem da ovdje imamo pravu tehničku podršku u svakom smislu.
Ja ću dati svoj obol u komunikaciji, samo nekako malo tema i podtema ima (padaju mi na pamet Handheld dio, retro itd)
Mogu ti reći da tema ima i previše koliko već par dana i postoji gaming pdf.
Ja i viper smo u početku pootvarati što više aktuelnih tema, međutim upravo sam to rekao u prošlom post-u, nadam se da će članovi ovog foruma pokušati dati svoj doprinos, i najmanja količina bila bi cijenjena.
Ako vas interesuje neka tema, a nemate je gdje napisati, slobodno je otvorite i započnite diskusiju, 90% nas se svi već znamo odavno, tako da nema bojaznosti, kao kad vam se najbolji drug preseli u novi stan, nećete se sad ustručavati.
Slobodno napravite rusvaj XD.
Pa ja bih i otvorio par tema o nekim igrama koje su popularne - ili ja barem želim da budu - ali što ću jadan kad se ne sviđa svima ideja što ste od nekad strogo share foruma napravili pravi gamerski forum i praktički selite cijeli Reboot ovdje.
...a ja baš i nastojim biti pristojan, iako je nekad teško. Evo, baš me stavili na warned status na GameFAQsu zbog onog vica o židovima i klaunu. :(
Kao sto solid kaze , slobodno otvarajte teme (kvalitetne naravno) za sve igre sto vas zanimaju :)
Evo, baš me stavili na warned status na GameFAQsu zbog onog vica o židovima i klaunu. :(Koji je to vic? :
Pa ja bih i otvorio par tema o nekim igrama koje su popularne - ili ja barem želim da budu - ali što ću jadan kad se ne sviđa svima ideja što ste od nekad strogo share foruma napravili pravi gamerski forum i praktički selite cijeli Reboot ovdje.Slobodno ti otvori temu, tj. ako je već nema ovdje.
...a ja baš i nastojim biti pristojan, iako je nekad teško. Evo, baš me stavili na warned status na GameFAQsu zbog onog vica o židovima i klaunu. :(
Ionako je tim primadonama praktički sad sve odvojeno, pa ne moraju to ni gledati.
Dajte mi još nešto recite.
Znam za pravilo ''uključivanja u library'' - moram dati barem jedan account s barem jednom igrom. Ali nekako mi je to gej da imam pravo posudbe bilo koje igre za samo jednu svoju, pa me zanima: da li postoji i neki oblik članarine? Vidim da je jedan od prijedloga bio da se svaki mjesec uplati malen novčani iznos za kupnju igara. Ako ja plaćam neku simboličnu novčanu naknadu vama - tj. bilo kojem 'šefu' libraryja, koja bi se poslije koristila u svrhu nabavke igara, da li bih također dobio pravo na posudbu igri?
Vidio ga na Ributu, mislim.Evo, baš me stavili na warned status na GameFAQsu zbog onog vica o židovima i klaunu. :(Koji je to vic? :
Prvi dan škole i učiteljica pita đake što žele biti kad odrastu. Jedan bi htio biti vatrogasac, drugi pjevač, treći glumac... dođe red na malog Ivicu i kaže:
- Ja kad odrastem želim biti kao Hitler! Hoću pobiti milijun židova i jednog klauna.
- Zašto klauna? pita učiteljica
- Vidite učiteljice, svi pitaju za klauna. Boli ih k**** za židove.
Dajte mi još nešto recite.članarine nema, ideja baš i nije zaživjela
Znam za pravilo ''uključivanja u library'' - moram dati barem jedan account s barem jednom igrom. Ali nekako mi je to gej da imam pravo posudbe bilo koje igre za samo jednu svoju, pa me zanima: da li postoji i neki oblik članarine? Vidim da je jedan od prijedloga bio da se svaki mjesec uplati malen novčani iznos za kupnju igara. Ako ja plaćam neku simboličnu novčanu naknadu vama - tj. bilo kojem 'šefu' libraryja, koja bi se poslije koristila u svrhu nabavke igara, da li bih također dobio pravo na posudbu igri?
kad se jednom dobije pristup libraryju, ako se ne želi biti gej i dat barem jedan slot u opticaj ;), može se sudjelovati u grupnom gameshare (kad i ako se pokrene grupa), pa se dobija mogućnost posudbe, no samo za igru koja je kupljena 'grupno'
Fine by me.
Pa ja bih i otvorio par tema o nekim igrama koje su popularne - ili ja barem želim da budu - ali što ću jadan kad se ne sviđa svima ideja što ste od nekad strogo share foruma napravili pravi gamerski forum i praktički selite cijeli Reboot ovdje.samo ti otvaraj teme. nitko te ne sprečava.
a forum je razdvojen upravo zato da onaj kojem jedan dio foruma smeta (mada osobno ne vidim neki poseban razlog), uopće tamo ne mora zalaziti. i obrnuto.
i stvarno ne vidim razloga zašto bi nekom smetalo što smo se proširili i napravili gamerski dio foruma (ovo se ne odnosi na tebe emperore)
Dajte mi još nešto recite.To za clanarinu nije zazivjelo.
A pravilo nije gej. U praksi smo dosli do toga da gotovo svi aktivni clanovi doniraju i druge, novije slotove. Na to te nitko ne tjera, al posto se pazilo da se poziva ljudine unutra, stvorila se zajednica kojoj ni ne trebaju neka velika pravila koja bi ih tjerala na takvo nesto. A opet smo svi na dobitku....
Nismo se razumjeli, ljudi. Smatram da je gej/šugavo s moje strane da imam na raspolaganju cijeli library zbog jedne jedine igre koju sam dao. Ukratko, ne, ne mislim da bi se pravilo trebalo mijenjati, već da bi samo bilo nepošteno s moje strane jer sam već spomenuo da ne mislim kupovati i šerati te na bilo koji način doprinositi toj kolekciji.
Upravo sam zato i spomenuo tu članarinu koja, kao što kažete, nije zaživjela - ali sad već imate i veći broj članova, zar ne? Možda bi se sada nešto i promijenilo da sada provedete anketu, a s novcem kojom bi se plaćala članarina možete kupovati i nove igre. Je li tako? Tako je.
Kažem, to je samo prijedlog. Ne morate me razapeti odmah.
Nitko te ne razapinje :) Umjesto clanarine imamo nesto slicno. Grupno kupujemo igre, pa tko zeli/moze pripomogne.
E vidiš, to nisam znao. Pri registraciji. Ta mi se ideja dopada.
OK onda. Nesporazum riješen.