• [deleted]

• Uređivano

Dobijem domaću robudobijem najbolje - ti crkniod preparata znojim se k'o kurva u crkvi

Imo raspravicu malo veću sa jednom ženskom s kojom sam dejtao, ona tvrdoglava a bome i ja.. Majke mi ako su sve takve, neću se nikad ženit. (a sigurno jesu) 

Imo raspravicu malo veću sa jednom ženskom s kojom sam dejtao, ona tvrdoglava a bome i ja.. Majke mi ako su sve takve, neću se nikad ženit. (a sigurno jesu) 
Džabe ti ženidba...:)

Ako još nekog interesira RDR,na rumunjskom storu je free do 26.03.Skoro mi promaknulo,pošto nisam ni stigao odigrat kak se spada zadnji put,jer sam morao slim konzolu prodat,a tam mi je bil fantom,došlo mi ko naručeno 

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-ro/rockstar-deals/cid=STORE-MSF75508-RKSTARDEAL

Neki vele da je samo trial,a na web stranici stora ne vidim da piše da je trial.Preko plejke pokušavam već sat vremena ući na bilo koji store,ali mi veli da je under maintenance i restarta mi konzolu nakon kaj kliknem ok na obavijesti.Mi može neko samo provjeriti kod sebe dal može na store(ps3)?Hvala
Isprike na duplom postu.

Trial je igra , i GTA4 je bio free na tom storeu i kad skines pise da imas 1 h kao PS+ trial (iako ne trebas imat plus da skines)

Već napravio mail i rumunjski račun kad ono šipak 
Al nije mi jasno kak ne mogu na store,ovo mi se nije još dogodilo.Kod svakog pokušaja konzola mi se restarta i tak jedno deset puta :/

Nekakav error je , i meni se znalo dogodit.

Ne znam,javljaju mi da kod drugih radi normalno,kod mene neće i nema erora nego samo veli da je under maintenance i restarta se konzola.Neću više ništa pokušavat,jer već sam i po ruteru počel prčkat,odo igrat nekaj 

Isto kao i onda prije pol godine kada tjednima nismo mogli uci u store.
Nikome nije radilo dok nije trebala izaci neka velika igra , COD ili tako nesto pa su patchali..

Paralelno seljenjem Blebetaonice na vip dio
Di je stara  blebeta (zanima me ako je nešto još odgovoreno oko situacije sa Bojanićem, odnosno, ako je Toni bar reko zaššto je onak reagiral?

Što je druže indigo? Nije valjda da ti nećeš?

Što je druže indigo? Nije valjda da ti nećeš?
Ma kakvi...:) Nisam lud da sudjelujem u toj katoličko/ljudskoj besmislenoj šaradi...

Srećom imam družicu koja razmišlja slično, iako nije tako HC kao ja po nekim pitanjima...

Nitko ne kaže da se moraš vjenčati u crkvi. Obaviš to kod matičara i najbolje od svega - ne trebaš ići u Vegas da to obaviš.

isto se i meni dešava već danima
Ak sam dobro vidio u ponedjeljak dolazi novi udate,pa možda nam proradi.Znalo se i meni dogoditi da javi neku grešku ili da je maintenance,al nakon par minuta je proradilo,a ne da mi je konzolu restartalo ili frezalo ko sad.Jučer se jedno 10 puta restartala,ak ne i više nešto sama,a nekoliko puta sam ju morao gasiti na prekidač iza,jel može to našteti konzoli,zna netko?

Ovaj turnir izgleda impresivno
http://www.hcl.hr/special-posjetili-smo-esl-one-katowice-2015-cs-go-turnir-event-report-1577-30.html

Pošto je nemoguće sve popratiti, samo da izrazim big welcome svim novim članovima kojima već nisam.

^^
I ja također.
Nekako mi je weird pozdravljati sve nove članove u odgovarajućim temama, budući da sam i sam nov. A uostalom, ne sjećam se više nekih ljudi - a i vjerojatno sam se s nekima od njih svađao na prijašnjem forumu lol.

Jel ovaj tapatalk moze kako sakrit spoilere, jer kada naletis na njih pise samo, spoiler opened for hidden i otvoreno ti je sve sto pise, pa non stop moram ocima izbjegavat. Ta aplikacija ima neke ozbiljne propuste.