Leakana su 3 screensa iz novog CoD-a, potvrđujemo Amere i Tommy Guna  :

Ovo izgleda bolesno dobro.

U 19h kreće prvi trailer. Čudno je osjećat hype za novi CoD opet, prošlo je stvarno dugo vremena 

Neće biti samo trailer, nego livestream. Rekli su da će biti i više informacija nego što očekujemo. U zadnje vrijeme se šuška o velikom "Zombie Chronicles" DLC-u za Black Ops 3, možda i to povežu na neki način.

Nakon dugo godina opet se radujem novom CODu! Jedva cekam predstavljanje!

GOTY 2017
Pamtite moje riječi.

Pa to je....
CoD?
Sta sam propustio lol.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Pa to je....
CoD?
Sta sam propustio lol.

GOTY 2017
Pamtite moje riječi.
Vjerujem ti na rijec.

Nek izbace rat u Europi, samo Afrika.

Pa to je....
CoD?
Sta sam propustio lol.

Hahaha
Ma sve stoji, i meni je draze nego ove futuristicke sheme, ali opet..
Garant isti engine, isti "papirnati" gameplay..
Za sada od mene samo ovo
https://youtu.be/4aXIFFaWNjM

))

Ma sve stoji, i meni je draze nego ove futuristicke sheme, ali opet..
Garant isti engine, isti "papirnati" gameplay..
jos malo, jos malo

Hahahaha ludonja.

mislim da prvi puta nakon 4-5 godina neće imati na reveal traileru poznatu negativnu bilancu dislajkova na youtubu.. ako neće nešto zeznut..

što se tiče zombija ništa se ne govori, znamo samo da će biti 2 kampanje, jedna coop zasebna i singleplayer.. što se tiče zombija vjerujem da će se oni pojaviti tek u plaćenim DLC-ovima.. kao što je to bio slučaj kod Advanced Warfarea (isti studio radio) - što me nikako ne veseli..

Možda će i bit nešto od igre, ali mene ne tangira 5%.

Najavljen povratak u drugi svjetski i odmah se svi napalili zato jer je Dice to dobro izveo sa Battlefieldom, a odmah se zaboravilo sve loše što je zadnjih godina vezano uz COD.

Ovo, u najboljem slučaju, mogu negdje posuditi ako naprave dobar single i pošteno srede vezu (servere) u multyu.
Pored Destinya 2 mi COD vjerojatno nema što raditi u konzoli :)

Nemam niš protiv da griješim, al eto, meni se zasad živo jebe za ovaj novi COD :)

Možda će i bit nešto od igre, ali mene ne tangira 5%.

Najavljen povratak u drugi svjetski i odmah se svi napalili zato jer je Dice to dobro izveo sa Battlefieldom, a odmah se zaboravilo sve loše što je zadnjih godina vezano uz COD.

Ovo, u najboljem slučaju, mogu negdje posuditi ako naprave dobar single i pošteno srede vezu (servere) u multyu.
Pored Destinya 2 mi COD vjerojatno nema što raditi u konzoli :)

Nemam niš protiv da griješim, al eto, meni se zasad živo jebe za ovaj novi COD :)
Ne kažem da nije bilo loših implementacija u zadnjim nastavcima, no ne shvaćam baš takvo mišljenje o CoD-u. Naravno, Activisionova politika je uzrokovala stagnaciju u vidu grafičkog pokretača, no svejedno uživam u kampanjama. Infinite Warfare mi je bio prezabavan, stvarno jedna od dražih kampanja 2016.

Meni je zapravo svaka od kampanja bila u najgorem slučaju solidna, tako da ne vidim kako bi ovo mogli usrati.
Samo malo usporiti gameplay i bit će pun pogodak, siguran sam.

Pa to je....
CoD?
Sta sam propustio lol.

no ne shvaćam baš takvo mišljenje o CoD-u.
Nije da ga hejtam il nešto, samo me ne zanima i ne mislim davati lovu za taj serijal :)
Skoro svaki kojeg sam odigral je uzrokoval žaljenje za bačenim novcem, prvenstveno zbog preloših servera i odlučil sam da moje novce više neće vidjet.

Ghost mi je bio odličan i tu mu nemam što prigovorit, ali je isto tako bio i zadnji kojeg sam igral (samim time i nemam što previše srati po sljedećim nastavcima) i smatram da svoju lovu (i živce) trebam čuvati za nešto kvalitetnije jer, sudeći po betama ovih novijih koje sam isprobal, radilo se o srednjoj žalosti (barem što se multya tiče).

Kak sam rekal, nemam niš protiv da sam u krivu i da dobimo dobru igru. Ko voli, neka kupuje. Ja vjerojatno neću, bar ne odmah.