World at war je bio surov i dobro zamisljen..Treyarchov cod je uvijek bio vise krvaviji i imao je kidanje ruku,nogu,glave.Gameplay i nije bas nesto.Nedavno sam sa frendom igrao coop kampanju..zvuk je preocajan i nesto fali u igri...prazno je previse a nije stvar u tome da je ostario..cod 1 i 2 nisu nista drugaciji od svih ostalih...nikakva tezina pusaka,pametan AI,surovost i da nije hollywood..upravo cod 2 engine je temelj na kojeg se samo nadograđivalo...gameplay u cod 2 je solidan ali ona njihova shema beskonacnog spawna neprijatelja je iritantna..vidi se na zadnjoj slici
Call of Duty: WWII
I onda čuješ švabu: " Amerikaniše granaten!!" ...a igraš s rusima..
i COD je casual, po mnogima ultra casualHeheh pa znam ja da je COD casual. Nisam ni rekao da tražim HC iskustvo u COD-u lol.
nemas sta cekat, Siege ti je jedina opcija ako hoces nesto napeto sta trazi dobar game sense i mehanike
Nego samo ovako raspravljamo mogućnosti, ako se ipak vraćaju u WW2.
Wolf
Not my cup of tea. Uopće ne kužim toliku halabuku oko Overwatcha. Ništa posebno.
Ajde super onda. Mogli su barem dati neko originalnije ime igri.
Meni je bas badass ime :)
Bolje nego Battlefield 1
Betlfild jedan
Baš čitam temu i fakat nema razloga za brigu. Sledgehammer je bubble studio, što znači da ga je praktički osnovao (doduše, kupio ga je dok su imali dobro zaleđe, ali bez portfolija) i utukao u njega ogromnu lovu. Imaju praktički neograničen budžet i stalno vrbuju vrhunske talente. Na kraju krajeva, Sledgehammer je imao dosad dva najvisokobudžetnija Call of Dutya (MW3 i Advanced Warfare), te Kevina fakin Spaceya.
Activision sad ima tri glavna studija za razvoj COD-a, Infinity Ward, Treyarch i Sledgehammer, te dva backupa, Raven i Nerve, tako da je ciklus produžen na 36 mjeseci uz ogromne pare i dodatno pomoćno ljudstvo. No to nosi i određeni problem...
Nakon što su na Blopsu 2 zgrnuli beskonačnu lovu, Activision je skužio što je zlatna koka - Advanced movement, brutalno brz multi, obavezni zombiji, i to sve što vidimo u novijim igrama. Ghost je tu došao kao uzročna posljedica nastavka MW filozofije, jer je već debelo bio u razvoju i trebalo ga je pripremiti za novu generaciju konzola. I kaj naprave, sva tri studija nafukaju da rade futuristički COD po svom nahođenju. Tako da imamo tri godine uzastopnih COD-ova, ali ne računaju da je to u modernom gamingu skoro pola generacije i da se ljudi zasite varijacija settinga. Tako da ćemo i ubuduće imati tik-tak COD-ove, po tri godine drastične promjene, ali se isto nadam da su ovaj put uputili notu da se svako primi svojega, npr. Sledgehammer - WW2, Treyarch - Hladni rat/Vietnam po uzoru na početak Blopsa, Infinity Ward - moderno ratovanje u čemu su i izgradili najbolje godine COD-a. Takva raspodjela bi bila genijalna i COD bi opet prodisao i svake godine privlačio iste igrače, ali i nove.
Baš se veselim revealu i zanima me kako će sve ove nove stvari ukomponirati u WW2 COD, kao što su levelanje, kustomizaciju oružja i slično. Budući da više nije tako fast-paced kao npr. Blops 3 i IW, nego ipak malo sporiji, nadam se da će razmisliti i o onome što je imao Ghosts, a to je više igrača i jako naglašena vertikalnost mapa, uz manje prizemljenih tri koridora stila mapa kakve su najčešće u manje više svim COD-ovima.
Kao neka osobna nota, meni su genijalni i ovi novi Advanced movement COD-ovi i svaki novi mi je bolji od onog prije. Nekome tko pogleda trailer i par gameplay videa se čini kao da su svi ti novi COD-ovi isti, ali među nastavcima ima toliko puno tweakova, promjena u kretanju, količini healtha, ponašanju oružja i raznom, da nekome tko završi s jednim i krene na drugi treba privikavanja. Infinite Warfare multi je zbilja dobar, zabavan i raznolik. Kad sam prošle godine kupio COD, kao i svake jer mi je to neka navika, računao sam da ću odigrati kampanju, a za solo multi će mi služiti MW Remaster. Beta mi se uopće nije svidjela. Ali na kraju, u MWR multi sam puknuo kakvih desetak sati, a u IW nemalih 150-200 zasad. Infinity Ward fakat puno ulaže u igru i ne samo u pumpanje DLC-ova, nego svaki mjesec dođu nova oružja, hrpa kozmetičkih gluposti, novi modovi, stalno se tweakaju oružja i klase. Stvarno sam ugodno iznenađen.
Gdje si Vedrane puška te ubila?!
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
To mi daj. Nestrpljivo se ceka reveal.
Bolje nego Battlefield 1To svakako.
Lagani hype me oprao..nista strasno ali godi mi pomisao na barem ovakav izgled
Zamislite ovakav prizor npr. Airborne padobranca prljave,mrljave face sa sljemom na glavi..sasvim solidno..nek me pobacaju na razne lokacije sa cim manje ovih ostalih jazavaca..samo amere i one prave bitke..Ameri normandija,ameri nizozemska (market garden),ameri Italija,ameri belgija (bastogne-snjeg),Ameri Pacific (Guadalcanal,Iwo Jima itd..)Imas sve sta ti treba od lokacija,do masinerije i oruzja.
Coversu mogli bolji stavit, tipa one slike s normandije
Super, divno, krasno, i meni puno više odgovara kampanja s amerima te legendarni Thopson i M1 garand u rukama.. i ne bojimo se da neće nedostajat sigurno spektakularnih lokacija i elemenata, ali želim više od 6 satne kampanje, želim povezanu priču a ne gluposti poput BF1 kampanje, želim osjetit pakao i očaj koji je pružao WW2, želim osjetit težinu oružja i taktiziranje, želim standardni healtpack koji se prazni, a ne crveni indikator pa se ti sakrivaj dok ti se magično ne obnovi zdravlje, neka stave morphine injekcije koje ti obnavljaju health, želim ogromne otvorene lokacije, bojna polja, hektoliktre krvi, lomljenje dijelova tijela kao u World at Waru.. želim da se neprijatelji ponašaju nepredvidivo, a ne da samo čekamo kada provire iz zaklona da mogu popiti metak, dosta mi je glinenih golubova.. Znam, možda tražim previše, ali jbg meni je ovo neka savršena slika WW2 igre :)
Zamislite ovakav prizor npr. Airborne padobranca prljave,mrljave face sa sljemom na glavi..sasvim solidno..nek me pobacaju na razne lokacije sa cim manje ovih ostalih jazavaca..samo amere i one prave bitke..Ameri normandija,ameri nizozemska (market garden),ameri Italija,ameri belgija (bastogne-snjeg),Ameri Pacific (Guadalcanal,Iwo Jima itd..)Imas sve sta ti treba od lokacija,do masinerije i oruzja.
Coversu mogli bolji stavit, tipa one slike s normandijemeni se cover zapravo sviđa, vidi se da ciljaju vjerodostojnost, ozbiljnost i na osjećaje ko u Brothers in Armsu i to može biti samo dobra stvar, naravno pod slučajem da ovo nije samo promidžbena farsa i clickbait.. ako naprave neki gemišt između starih CoDova i Brothers in Armsa ja prezadovoljan.. Brothers in Arms je stvarno bio odličan serijal
Trazis previse..
..za jednu Call Of Duty igru.
Prvi put od COD 4 da moram priznat da me zanima što će sad izmisliti odnosno kakvu igru će napraviti. Ogromni sam fan WW2 i cjelokupne tematike naravno kao dijela povijesti ne kao stradavanja svih nedužnih ljudi tako da me ovo stvarno interesira kako će ispasti. Nekako se bojim da su JetPackovi možda nestali, ali brzina samog gameplaya će vjerovatno ostati ista. Pogotov u MP dijelu.
Nek bude brzo kao Cod 4..imaju priliku sve "resetirati",vidjet cemo sta ce ispasti.Kad bi bilo onako brzo i da vrate sistem killstreaka da nakon 6 killova dobijes samo mortar i to je to