no ne shvaćam baš takvo mišljenje o CoD-u.
Nije da ga hejtam il nešto, samo me ne zanima i ne mislim davati lovu za taj serijal :)
Skoro svaki kojeg sam odigral je uzrokoval žaljenje za bačenim novcem, prvenstveno zbog preloših servera i odlučil sam da moje novce više neće vidjet.

Ghost mi je bio odličan i tu mu nemam što prigovorit, ali je isto tako bio i zadnji kojeg sam igral (samim time i nemam što previše srati po sljedećim nastavcima) i smatram da svoju lovu (i živce) trebam čuvati za nešto kvalitetnije jer, sudeći po betama ovih novijih koje sam isprobal, radilo se o srednjoj žalosti (barem što se multya tiče).

Kak sam rekal, nemam niš protiv da sam u krivu i da dobimo dobru igru. Ko voli, neka kupuje. Ja vjerojatno neću, bar ne odmah.
Ma ne, nisam ni dobio takav dojam. I naravno, isto kao i Infinite Warfare, nekoga je privukao, a nekoga nije. Možda sam trebao bolje formirati da se objava odnosi na ovaj dio o dobroj izvedbi DICE-a i o lošim stvarima vezanim uz CoD zadnjih godina. Neizbježna je usporedba Battlefield 1 i novog CoD-a, to je tako, iako osobno smatram da se nema što uspoređivati. Dva različita sistema, jedan gleda na otvoreno bojište ogromne veličine, drugo se pak fokusira na brze, frenetične akcije na manjem prostoru.

No smatram da se puno loših stvari preuveličavalo u prošlim nastavcima te da ovo nije riječ o zaboravu problema, već o malo drukčijem pogledu na situaciju. Naime, prošli nastavci su dobivali valove mržnje zbog futurističkog settinga i zbog toga su ljudi masovno pljuvali po igri prije nego što bi je probali. Sada kada se udovoljilo većini ljudi i vratilo se u WW2, odjednom idu hvalospjevi. Tako da ne vidim ovo kao zaborav, već više kao tipično preseravanje ekstrema. Isti koji su pljuvali po futurizmu tek po otkrivanju Infinite Warfarea će dizati u nebesa WWII prije nego što izađe čisto zato što je smješten u razdoblje koje žele. Moderni gaming, izgleda... :/

S time da se razlikujemo, dok ti gledaš za online komponentu, ja sam jedan od onih koji CoD želi igrati zbog kampanje.

Meni su Bo2,Bo3 i Infinity warfare smece za zaborav..U advanced warfareu sam uzivao a pogotovo u Ghostsima.Ja sam isto jedan od onih koji o multiplayeru uopce ne razmisljaju.Dok neko ne spomene multi nebi se ni sjetio da postoji.Volim singleplayer i dobar singleplayer mogu odigrat jako puno puta.

Tako da nisan nesto nahaypan ali onako potajno se nadam izgledu kao sta je AW bio i njihovim popularnim akcijama a to me veseli.Da igra ubode neki dobar soundtrack,pola mracne atmosfere kao sta je imao world at war i onda da po uzoru na najbolje ratne filmove i serije ubace scene u misije bio bi prezadovoljan.Npr tenkovsku misiju po uzoru na Fury film..Omahu na Ryana,skok iz aviona kao u Band of brothers ili Pacificka bojista po seriji Pacific..a oni su majstori u tome

Sjećate se Omahe Beach na Medal of Honor: Allied Assault?

Eh, večeras slutim takvu predstavu na predstavljanju igre.

Link za livestream
https://www.twitch.tv/callofduty

Valjda će ovaj put bit i Ustaše. :

najveći plus, prema viđenom, ono malo gameplaya i animacija, izgleda drugačije, nemam pojma ako je isti engine, ali stvarno izgleda drugačije - prva i najvažnija stvar zasad!

ne govorim to zbog 2. svjetskog rata i drugačijeg okruženja nego jednostavno filing da to nije teško copy paste ko dosad.. ima nade

najveći plus, prema viđenom, ono malo gameplaya i animacija, izgleda drugačije, nemam pojma ako je isti engine, ali stvarno izgleda drugačije - prva i najvažnija stvar zasad!

ne govorim to zbog 2. svjetskog rata i drugačijeg okruženja nego jednostavno filing da to nije teško copy paste ko dosad.. ima nade
Najvažnije stvar je gameplay....
Engine je isti modificirani iz AW-a.

uživajte

https://www.youtube.com/watch?v=D4Q_XYVescc

Malo pregenerično izgleda, ali sve ovisi kako će priča ispast. A tu je CoD uvik solidan u najgorem slučaju.

1944-1945, od Francuske Omahe, preko belgijske Bastignon šume, pa vjerovatno do Reichtaga.
Predobre lokacije sa jednim od najvećih borbi tog doba, plus su posjećivali te lokacije da dobiju na realnosti.

Izgleda mi kao da su se ekšli jako potrudili da ovo uspije.

Ako ne bude "The rise and fall of NDH" DLC najavljen, bojim se da ću bit tužan

Odlično izgleda, u uvodu su točno pogodili ono što fanovi, kako trenutni tako i mogući povratnici, žele čuti.

Prekrasno! To je to - fantastičan reveal! Savršena je atmosfera u traileru. Baš onako kako i treba biti u WWII igri. Čini mi se da je ovaj zadnji lik u videu Josh Duhamel. Samo da je atmosferično, da ima dobre misije, da ne brije na neki potpuno linearni stealth; jer to trebamo zaboravit u WWII igrama. Želim strah, urlanje, fijucanje metaka i granata, gluhoću svakih pola minute, plač, blato, kampanju od osam sati. Daj mi to i to će bit vrhunska igretina...

Kreatori Dead Spacea rade kooperativni zombie mod koji se bavi okultnim projektima Trećeg Rajha? I'LL TAKE IT.

Solidno!Zadovoljan sam.Prije par sati sam napisao sta zelim i ispunjeno mi je vec pola.Znaci unaprijeđeni izgled igre iz AW sa boljim animacijama i vidi se da je usporeno i da likovi imaju "tezinu".Likovi i neka radnja-moze!Omaha beach-moze! Tenkovska misija na foru iz filma Fury-moze!Atmosfera i surovost se daju opipat.Velika pozitiva sve skupa.Veseli me i sta su rangeri u vecem djelu trailera.Zapravo airborne nisam ni vidio ali neznaci da nece biti.

Sve od Josha Duhamela do ozbiljnih zombija mi se jebeno dopada..  pa jel nije stvarno vrijeme da dobijemo jedan zarazni WW2 CoD koji će dat više od prosjeka i postavit nove standarde.. btw 19Marksman89 slušali su me, bar u nečemu - nema starog poznatog obnavljanja healtha da samo čučiš u zaklonu, fak jea 

Dobio sam dojam da bi mogao imat nelošu priču. Godinama me CoD nije zainteresirao al ovaj je. Nije hype through the roof al igra će bit na mom radaru ove godine ako ništa!

Ovo je ipak trailer,maksimalno nabrijan pa cu se jos strpit do konkretnog gameplaya.Strah me onog kad igra izađe iz cut scene i kad se makne DOF.Kako ce sve to izgledat u vecem pogledu u daljinu.Po vatri i eksplozijama i dalje je to ONAJ engine..Treba vidjet i pucanje iz puske..to mi je i najbitnije zapravo..kad je u nekoj igri gust pucat i srusit neprijatelja.

Izgleda da bi multi mogao imati jaki utjecaj Destinya. HUB za skupljanje lokalne ekipe, vjerojatno za skupljanje challengea, kupovina kozmetike, izrada vlastitog lika. Forica sve skupa.