Ma ne, nisam ni dobio takav dojam. I naravno, isto kao i Infinite Warfare, nekoga je privukao, a nekoga nije. Možda sam trebao bolje formirati da se objava odnosi na ovaj dio o dobroj izvedbi DICE-a i o lošim stvarima vezanim uz CoD zadnjih godina. Neizbježna je usporedba Battlefield 1 i novog CoD-a, to je tako, iako osobno smatram da se nema što uspoređivati. Dva različita sistema, jedan gleda na otvoreno bojište ogromne veličine, drugo se pak fokusira na brze, frenetične akcije na manjem prostoru.no ne shvaćam baš takvo mišljenje o CoD-u.Nije da ga hejtam il nešto, samo me ne zanima i ne mislim davati lovu za taj serijal :)
Skoro svaki kojeg sam odigral je uzrokoval žaljenje za bačenim novcem, prvenstveno zbog preloših servera i odlučil sam da moje novce više neće vidjet.
Ghost mi je bio odličan i tu mu nemam što prigovorit, ali je isto tako bio i zadnji kojeg sam igral (samim time i nemam što previše srati po sljedećim nastavcima) i smatram da svoju lovu (i živce) trebam čuvati za nešto kvalitetnije jer, sudeći po betama ovih novijih koje sam isprobal, radilo se o srednjoj žalosti (barem što se multya tiče).
Kak sam rekal, nemam niš protiv da sam u krivu i da dobimo dobru igru. Ko voli, neka kupuje. Ja vjerojatno neću, bar ne odmah.
No smatram da se puno loših stvari preuveličavalo u prošlim nastavcima te da ovo nije riječ o zaboravu problema, već o malo drukčijem pogledu na situaciju. Naime, prošli nastavci su dobivali valove mržnje zbog futurističkog settinga i zbog toga su ljudi masovno pljuvali po igri prije nego što bi je probali. Sada kada se udovoljilo većini ljudi i vratilo se u WW2, odjednom idu hvalospjevi. Tako da ne vidim ovo kao zaborav, već više kao tipično preseravanje ekstrema. Isti koji su pljuvali po futurizmu tek po otkrivanju Infinite Warfarea će dizati u nebesa WWII prije nego što izađe čisto zato što je smješten u razdoblje koje žele. Moderni gaming, izgleda... :/
S time da se razlikujemo, dok ti gledaš za online komponentu, ja sam jedan od onih koji CoD želi igrati zbog kampanje.