Lajkam također. Samo da ne bude re skin sa istom mehanikom i gameplayom kao i prethodni CODovi.
Trebaju skroz novi sustav da bi me uopce privukli jer COD je žešća arkada.
Želim osjetiti težinu oružja, težinu lika s kojim upravljam, da reagira na teren i ostalo.
Upravo ovo,a od toga nista.Zato sam napisao da se ne lozim.Kao i sta mi ne znaci novi Bf vise nista jer ljudi neznaju napravi AI i igre su im zbugane.

Nekad bi mi ovo znacilo nesto a sad ni malo nisam uzbuđen..ali bolje tako nego da slinim pa se razocaram..uglavnom skroz sam uvjeren da je ovo 100% tocan leak i da dobivamo Mw2 Remaster.. Znaci stize nam trailer cod ww2 i onda ce se samo ovo W preokrenut naopacke u M i bit ce Mw2-preorder digital deluxe
Bas...nemam ocekivanja, ali ako bude dobro uzimam, bas sam se zazelio nekakvih SP pucacina, nadam se da ce iskoristiti potencijal WW2 set-pieceova i modernog enginea.

Lajkam također. Samo da ne bude re skin sa istom mehanikom i gameplayom kao i prethodni CODovi.
Želim osjetiti težinu oružja, težinu lika s kojim upravljam, da reagira na teren i ostalo.
Slažem se da im treba redizajn, ali pazi, CoD je oduvijek bio arkada. Nekome to odgovara, nekome ne. Ako se okrenu realističnosti što se gameplaya tiče, mogu komotno i napraviti novi serijal jer to nema veze s Call of Dutyjem. Ne kažem da ne treba neku promjenu uvesti u samu mehaniku koju prodaju već godinama, ali ako se želi nešto drastično, postoji brdo drugih igara koje se na to fokusiraju.

Slažem se da im treba redizajn, ali pazi, CoD je oduvijek bio arkada. Nekome to odgovara, nekome ne. Ako se okrenu realističnosti što se gameplaya tiče, mogu komotno i napraviti novi serijal jer to nema veze s Call of Dutyjem. Ne kažem da ne treba neku promjenu uvesti u samu mehaniku koju prodaju već godinama, ali ako se želi nešto drastično, postoji brdo drugih igara koje se na to fokusiraju.
Well...ta njihova "arkada" i COD mehanika očito više ne pali kao što je nekad palila.
Prodaja je drastično pala. Infinite Warfare je dobio prodaju koju je dobio samo zbog MW Remastera.

Mislim da okretanjem smjera prema nešto ozbiljnijem gameplayu i mehanici uopće ne bi škodilo.
Casual publika bi svejedno kupila COD pa makar iz navika, a još ako im kažeš da je igra "hardcore" i sa "potpunom novim gameplayom" onda će poludjeti.
Jer se "casual" publika želi osjećati kao "hardcore" u onlineu. Čisti marketing ;) onda ih još natjeraš na DLC-ove, kupnju coinsa i ostalog.
Samo pogledaj BF1 koji je najkežualniji BF u cijelom serijalu, a predstavljali su ga kao "hardcore iskustvo bla bla", a hardcore publika odustala od igre.

Ne tražim čudo već samo tražim neki korak unaprijed. Ne treba mi re skin igre stare 15 godina.

Spoiler alert: vjerojatno će biti ništa drugo nego good ol' COD smješten 70 godina unazad...

Osobno, volio bih da je vietnam war, a ne ww2 jer cod2 sam gustao godinama. Sto se tice MW2 to bi bio pogodak desetljeca jer to mi je bio najdrazi MP ikada, cak bolji i od COD2 MP-a.

bit ce opet "ista" igra. COD dok ne propadne nece mjenjat taj feel (engine i osjecaj napucavanja) dok igras.
Ne sumnjam da ce na PR pruziti izjave "brand new engine" al opet ce biti ista baza

Zivo me zanima sta ce napravit s WWII :)

Nekad bi mi ovo znacilo nesto a sad ni malo nisam uzbuđen..ali bolje tako nego da slinim pa se razocaram..uglavnom skroz sam uvjeren da je ovo 100% tocan leak i da dobivamo Mw2 Remaster.. Znaci stize nam trailer cod ww2 i onda ce se samo ovo W preokrenut naopacke u M i bit ce Mw2-preorder digital deluxe
Ne bih se čudio da bude kao što si napisao. I niti ja uopće nisam uzbuđen jer mislim da će biti kao što je Nexus napisao.

Prijašnji leakovi su spominjali CoD: Stronghold, vjerojatno je to bio codename.

War je dezurni FFA guru za COD leakove

Čini mi se da sam jedini koji igra CoD na forumu 
Mi o leakovima, a leakovi na vrata!

Friški:

Stvarno me interesira kako će ispasti. Mogli bi dobiti i nazi zombije nazad.

Meni je uvijek full zanimljiv reveal i reakcije

Svu publiku koju su izgubili vratit ce na prvom E3 traileru..i ponovo srusit svoju najbolju prodaju.Ali bar znam da ce SP biti igriv i zanimljiv.Muci me samo taj engine,ali ako bi bilo priblizno Advanced Warfareu onda se imam cemu i nadati

Svu publiku koju su izgubili vratit ce na prvom E3 traileru..i ponovo srusit svoju najbolju prodaju.Ali bar znam da ce SP biti igriv i zanimljiv.Muci me samo taj engine,ali ako bi bilo priblizno Advanced Warfareu onda se imam cemu i nadati
Da barem znaš da će SP valjati.
Držim nadu za MP jer neće biti modernih gluparija unutra. Bez jetpackova, lasera, sticky bombi, naprednih claymorica i ostalog.

I onda ce bit ko u BF1 plakat ce se po netu kako je dosadno

Samo siege bajo moj, nemas ni jump button

I onda ce bit ko u BF1 plakat ce se po netu kako je dosadno

Samo siege bajo moj, nemas ni jump button
Problem BF1 je što je previše casual ;)
Očito je da nije napravljen za HC igrače.

Siege...Siege je odličan, ali nikako da se uhvatim njega.

i COD je casual, po mnogima ultra casual

nemas sta cekat, Siege ti je jedina opcija ako hoces nesto napeto sta trazi dobar game sense i mehanike

Igraj Overwatch kad su ti ovi precasual

kad mi je vec na hardu, evo par screenova. Zadnja COD igra u WW2 

Zapravo ova igra je bila iza MW1 a ne MW2, bilo bi fora da bace ovaj remaster (ako vec moraju radit opet ista sranja).

bio je odličan World at War.. zadnji dašak historije u CoDu..

ja se nadam isto ko i vi.. novom engineu, ali 95% da to nećemo dočekat..
druga stvar, da li može taj nalickani i casual engine stvoriti onu pravu WW2 atmosferu??
što se tiče efekata i eksplozija sigurno može, ali ne tražimo mi to, mi tražimo onu težinu pušaka ko nekad, pametan AI a ne glinene golubove, surovost i realnu atmosferu WW2 a ne holiwoodsku akciju.. mi tražimo stari dobar MoH Allied Assault ili CoD 1/2.. to ćemo teško dobiti..