Lajkam također. Samo da ne bude re skin sa istom mehanikom i gameplayom kao i prethodni CODovi.
Trebaju skroz novi sustav da bi me uopce privukli jer COD je žešća arkada.
Želim osjetiti težinu oružja, težinu lika s kojim upravljam, da reagira na teren i ostalo.
Slažem se da im treba redizajn, ali pazi, CoD je oduvijek bio arkada. Nekome to odgovara, nekome ne. Ako se okrenu realističnosti što se gameplaya tiče, mogu komotno i napraviti novi serijal jer to nema veze s Call of Dutyjem. Ne kažem da ne treba neku promjenu uvesti u samu mehaniku koju prodaju već godinama, ali ako se želi nešto drastično, postoji brdo drugih igara koje se na to fokusiraju.
Well...ta njihova "arkada" i COD mehanika očito više ne pali kao što je nekad palila.
Prodaja je drastično pala. Infinite Warfare je dobio prodaju koju je dobio samo zbog MW Remastera.
Mislim da okretanjem smjera prema nešto ozbiljnijem gameplayu i mehanici uopće ne bi škodilo.
Casual publika bi svejedno kupila COD pa makar iz navika, a još ako im kažeš da je igra "hardcore" i sa "potpunom novim gameplayom" onda će poludjeti.
Jer se "casual" publika želi osjećati kao "hardcore" u onlineu. Čisti marketing ;) onda ih još natjeraš na DLC-ove, kupnju coinsa i ostalog.
Samo pogledaj BF1 koji je najkežualniji BF u cijelom serijalu, a predstavljali su ga kao "hardcore iskustvo bla bla", a hardcore publika odustala od igre.
Ne tražim čudo već samo tražim neki korak unaprijed. Ne treba mi re skin igre stare 15 godina.
Spoiler alert: vjerojatno će biti ništa drugo nego good ol' COD smješten 70 godina unazad...