Meni poslije cod 4 i uz njega black ops 1, ide petica(World at War) koja mi je bas legla, jos kada se sijetim prvih zombija u cod 5 , a i volim tematiku WW2....Nebi imao nista protiv da naprave remaster i ta dva dijela COD 5(World at War) i COD 6(Black Ops ).
EDIT: Inace igrao sam svaki COD do sada...
Call of Duty: WWII
Kad smo vec krenuli
1. CoD4 / WaW
2. MW2 / BO
3. MW3 / BO2
4. BO3
5. IW
6. AW / Ghosts
Pričam o naslovima nakon MW-a. Ali možda sam trebao dati više šanse AW multiplayeru i BO2. U BO2 sam propustio DLC sezonu unatoč tomu što sam veliki fan zombija, a u njoj je bilo klasika poput Mob of the Deada i Originsa. Sve je bilo super, ali sam onda već malo bio zasićen, a i imao sam drugih briga u životu.
Ne bih imao ništa protiv da remasteriraju sve prošlogenske CoD-ove. Bilo bi savršeno kada bi pri remasterizaciji Treyarchovih igara, odmah odradili i sve dodatne zombie mape.
Ajmo nedoumice riješiti anketom ;)
Nabrojani su samo "glavni" naslovi serijala, a da bude zanimljivije, možete dati po tri glasa.
Prvi Black Ops i MW2, ti su mi bili najbolji
Meni je trebalo neko vrijeme da razmislim, bilo je teže od očekivanog.
Prvi Call of Duty sam uzeo jer je bio početak kojem se dan danas vraćam i još se sjećam svih likova, od Cpt. Foleyja pa do Sgt. Moodyja. Bio mi je prvi susret s takvim drukčijim stilom pucačine, s puno suboraca.
Četvorka mi je drugi izbor. Multiplayer u koji sam utrošio preko 600 sati i koji dan danas zaigram te SP kampanja koja je u to doba bila revolucionarna.
Na kraju sam se odlučio za Infinite Warfare. Iako se puno ljudi nije svidio, mene je kampanja oduševila. Nisam očekivao takvo iskustvo kakvo sam dobio. U nekim trenucima me podsjetilo na Mass Effect, Nekad na Deus Ex, a nekad na Battlestar Galacticu. U svakom slučaju neočekivano dobro iskustvo koje ću ponoviti uskoro.
Znao sam da COD 4 vodi. Dao glas također.
Zatim Advancedu jedan pa jedan Black Opsu 2.
Jednostavno su mi likovi i muzika vrh.
Priča je također kontroverzna, mada možete birati odluke.
Između BO1 i 2 sam se jako jako dvoumio.
Woods kao lik je u prvom dijelu legendaran uz misije ali dvojka mi ipak više leži zbog
settinga i atmosfere.
Advanced također ima zanimljive likove i napetu radnju.
Multiplayer vrh, natukao sate i sate.
Mape klasa za sebe.
Exo survival mod igrao s bratom.
Ilona i Gideon su epski a Kevin Spacey kao Irons vrhunski negativac.
Misije jako zanimljive i kritične a lokacije nezaboravne.
Meni poslije cod 4 i uz njega black ops 1, ide petica(World at War) koja mi je bas legla, jos kada se sijetim prvih zombija u cod 5 , a i volim tematiku WW2....Nebi imao nista protiv da naprave remaster i ta dva dijela COD 5(World at War) i COD 6(Black Ops ).identično poredani.. što se tiče zombija.. mislim da će biti prava uživancija da nam daju hitlera i musolinija protiv zombija u WW 2 okruženju
EDIT: Inace igrao sam svaki COD do sada...
mislim bez zombija neka mi se ne slikaju uopće, sve ih pošaljem u rodno mjesto
Odigrao sam sinoc Cod4 Remastered..dao sam glas Ghostsu ali nema dvojbe da je Cod4 ili taj remastered broj 1..kakva je to igretina to je cudo..besmrtna igra. P.s. maximalni ja nemogu dat 3 glasa
postavljeno je u anketi da se može dati 3 glasa. ne znam zašto je kod tebe problem. možda Fenix može pomoći?
Neznam.Siguran sam da sam dao samo jedan glas Ghostsima i to je to.Sad nemogu vise.Nema veze.Drugi bi dao Cod4 Remasterd i treci prvom Black opsu.A poredao bi ih:
Cod4 Remastered
Cod Black Ops
Cod Ghosts
MW remaster
BO3
BO
Meni osobno najbolji mp je cod 2.
Evo moga izbora;
COD 2
COD MW2
COD MW
cod 2 jer se to igralo od sp-a pa hrpa sati u mp-u.
cod 4 : mw - ps3 i ekipa , dalje nije vrijedno spominjati :)
cod : BO - zadnji kojem sam posvetio nesto vremena u mp-u.
CoD2, CoD4, MW2/Blops1 su najbolji codovi, codovi uz koje sam proveo stotine sati.
Stvarno neznam s kakvim bi settingom bio najzadovoljiniji, ma zapraov Vietnam, ww2 modern svejedno samo da igra valja. Treba nam povratak dobrog starog CoD-a jer ovih zadnjih 4,5 neznam ni ja kolko su daleko daleko od odličnih MP igara.
Leakovi od istoga tipa koji je leakal Infinite Warfare:
Vraćamo se Normandiji.
Stariji članci koji idu u prilog WWII CoD-u:
Advanced Warfare Dev Wants Another World War II Call of Duty
Activision CEO says future Call of Duty titles returning to World War II era is “certainly possible”
Daj bože da bude WWII, možda prvi put kupim COD.
Nekad bi mi ovo znacilo nesto a sad ni malo nisam uzbuđen..ali bolje tako nego da slinim pa se razocaram..uglavnom skroz sam uvjeren da je ovo 100% tocan leak i da dobivamo Mw2 Remaster.. Znaci stize nam trailer cod ww2 i onda ce se samo ovo W preokrenut naopacke u M i bit ce Mw2-preorder digital deluxe
Lajkam, D-day sa onakvom produkcijom kakvom je CoD serijal poznat... Aww yissssss.
Lajkam također. Samo da ne bude re skin sa istom mehanikom i gameplayom kao i prethodni CODovi.
Trebaju skroz novi sustav da bi me uopce privukli jer COD je žešća arkada.
Želim osjetiti težinu oružja, težinu lika s kojim upravljam, da reagira na teren i ostalo.
Poznavajući COD franšizu, imati će isti engine pa na to možeš zaboraviti, jedino ako se ne desi čudo i igra bude rađena na novom enginu.