MP, standard, previše ovisi o prokletim serverima i kako će te sposrat konekcija, likovi mi na killcamu trzaju, suborci mi pored mene trzaju, na killcamu vidim kako frajer puca pored a uredno dobiva hitmarkove...strašno.
Kolko, 10 nastavaka u nizu, a nisu ništa naučili.
Ili ih, što je i realnije, zaboli ona stvar dok god lova sjeda, jer znaju da će ljudi pokupovat novi nastavak na temelju hypea, ofce proklete :)
Jest da sam ja za qurac što se ovakvog tipa napucavanja tiče, al nemrem jednu partiju imat 3-29, a drugu 17-9, gdje sam u prvoj padao a da nisam ni stigo prdnut, dok u drugoj točno vidiš da gadovi nemaju tu sekundu prednosti.
Da je veza svima jednaka, bilo bi vjerojatno zabavno za par brzopoteznih dnevno, jer nije ni toliko loše, a i stvarno ima hrpa challenga, dnevnih zadataka, otključavanja koječega...uglavnom, mali milion toga.
Odnosno, da se ispravim, nije toliko loše onima koji vole ovakav stil, ja se osjećam da sam to jednostavno prerasal i puno mi više odgovara FPS ala Destiny ili Killzone (2).
Zadržat će me ovo još par dana, nemogu reć da je ovo nabrzinu sklepano sranje i vjerujem da (ako zanemarim servere i osobne preference) i neće bit previše razloga da se masovno sere po ovom nastavku.
Kampanja mi, po ovo malo što sam stigal odigrat, djeluje oke, o tome ću naknadno.