Još jedan update od 70MB. Sad me već strah na šta ovo liči kada je prije izlaska igre izašlo čak dva updatea.
izašla su 3 updejta
1,01
1,02
1,03
što se tiče SP-a i zombija gledat ćete recu do subote, neke sitnice mogu otkrit možda..
usprkos updejtima igra je vrhunska, kampanja ima, da ne spoilam dobar broj velikih misija, 4 težine su, pa preporučam igrat barem na 3 ili 4, znači Hardened ili Veteran i igra traje nekih 10 sati.. ja sam za 3 dana odigrao, s time da sam cijelonoćno rokao.. ima dosta novih zanimljivih stvari poput tog health sistema, spašavanja suboraca, itd.. puno puta me igra podsjetila na stare MOH igre, zbog nekih stealth misija, infiltriranja itd.. uglavnom epski odrađena priča u kojem je prisutno puno osjećaja i teških odluka.. Josh Duhamell je glavna atrakcija i igra s njime dobiva filmski štih.. najuvjerljiviji lik definitvno u igri..
minusi - grafika na momente fascinira a na momente lošija od BF1, znaju kasniti teksture u očitavanju, glavni suborci su i dalje spužve na bojištu ko i prije.. popiju milijun metaka i padaju pa se dižu, a onda tijekom animacije krepaju od jednog uboda nožem
eto to je nešt na prvu, sad dalje malo rokam splitscreen zombije s curom, koji su zabavni ali nedostaje neki stori i uvjerljivi likovi poput pravih glumaca kako je to prije bilo..
više gledajte u recenziji