Will do, tnx. Jebada je što na checkpointu top mi ima cca 40% zdravlja. Brijem da ću morati misiju iz početka. Btw, War mod je nešto najbolje što se moglo ovom serijalu desiti. Nadam se da će staviti puno novih misija, ovo je za sada odlično. Podsjećaju me na slične misije u MP dijelu Medal of Honor za PS3.
Ja sam bio još gore sreće. Checkpoint mi se triggerao sekundu-dvije prije nego mi štuka nanese smrtonosni udarac tako da sam zapeo u konstantnoj petlji umiranja bez da uopće mogu reagirati. Morao sam cijelu misiju opet ponavljati.
I drugi put je bilo blizu, jer sam opet imao toliko healtha da me jedan nalet štuke može srediti kada se triggerao checkpoint, ali srećom ovoga puta nije štuka već skoro bila nad mnom spremna da baci bombe, neg sam imao vremena za reagirati. Ali sam zato morao besprijekorno skinuti zadnjih 6 štuka kako bih mogao završiti s tom sekcijom. Bilo je škakljivo, ali mi nije padalo na pamet treći put započinjati misiju.
Tako da definitivno pazi pri početnom dijelu sekcije, probaj da te uopće ne pogode. Ako misliš da si primio previše štete, restartaj. Jer kad jednom dođeš do checkpointa, ili ćeš završiti s ono healtha što ti je ostalo, ili ideš ispočetka s misijom.
Zeznute su te on-rails sekcije gdje igra pamti health na checkpointima.
Sviđa mi se uvođenje med kitova, zanimljivije je igrati na Veteranu kad moraš odvagnuti želiš li zbilja riskirati izlaganje paljbi pri nekim manevrima. Prije bi pretrčao od zaklona do zaklona i ako primim metak, ništa, bude se regeneriralo. Ovdje pokušavam biti pažljiviji.
Zadovoljan sam s prve 3 misije, sviđa mi se što je narativ uži i ne skakućemo po 100 lokacija oko svijeta.
War mode je isto super dodatak, volio bi da je malo razrađeniji. Možda još koja mapa, neki raznolikiji objectivi i da je duži.
Ne želim vući usporedbe, ali nakon što sam odigrao onu mapu na Normandiji, sada tako želim da Battlefield izbaci jedan WWII naslov. U Frostbiteu 3, 32 v 32, veće mape,... Koja bi to bila milina! Lijepo je i ovo u CoD-u, ali tako mi fali da je još malo veće i ima više igrača.
Bolje su mi War mape jer ove standardne su prekaotične.
Iako je HQ ok dodatak, njegovo forsiranje je bezveze, pogotovo jer su im serveri koma. Igra ima hrpu nepotrebnog loadanja i screenova i to mi ozbiljno smeta. Previše vremena provodim ne igrajući nego čekajući da krene sljedeći meč.