Activision je potvrdio novi CoD za ovu godinu (what a surprise), ali ono što je interesantno je da bi se nakon 3 godine advanced movementa napokon mogli vratiti boots on the ground gameplayu.

“In 2017, Activision will take Call of Duty back to its roots, and traditional combat will once again take center stage. This is what our dedicated community of Call of Duty players and Sledgehammer Games, developing this year’s title, are the most excited about.”
I još:

The good news is is that I am excited to say that in 2017 we think we have this balance in perfect harmony, with a game that our teams are very passionate about with a lot of great innovations, but that also has the traditional combat that we know our fans are going to love.

The game is being made by Sledgehammer. They are a proven team, passionate about this title. We green lit it over 2 years ago now, and they’ve been hard at work ever since, and we can’t wait to unveil it to the world soon.

Without discussing too much about what we’ve got in our Call of Duty pipeline, I can also say that fans are going to love those games as well. We’ve never been more excited — neither creatively nor commercially — our 3 year Call of Duty slate.
I developer, Sledgehammer Games, je odlučio malo teasati na Twitteru:

Bilo je i prije rumora, a često se spominjao Vijetnam kao novi setting.

Zelim moderni military naslov nabijen akcijom.Povratak u WW tematiku nema smisla jer od james bond svjetskog rata mi se sere..a cod u svojim tehnikalijama ako nije james bond ekplozivan i nabijen akcijom je fail...

Zelim moderni military naslov nabijen akcijom.Povratak u WW tematiku nema smisla jer od james bond svjetskog rata mi se sere..a cod u svojim tehnikalijama ako nije james bond ekplozivan i nabijen akcijom je fail...
imaš ih hrpetinu, modernih nabijenih akcijom.. ko zrele kruške padaju u gaming industriji..

nažalost mislim da ćeš ostati kratkih rukava.. 95% gamera želi povratak u WW2 i to je već i Activisionu jasno, zbog toga se i vraća na staru tematiku..
meni osobno također više odgovara WW2.. ali mislim da neću dobiti ono što želim.. onaj prastari duh Medal of Honora i prvo iskrcavanje na Normandiju.. to sam tražio i u BF1 kampanji a dobio čisti šhit.. nalickani FPS gdje pola igre vozite tenk, pola avion, pola se šećete u neprobojnom armoru s minigunom.. samo da CoD ne usere i napravi nešto slično..

kao i uvijek odvojit cu 100 kn za tu igru jer po meni one zadnje gluposti sto su izdavali nisu vrijedili ni lipe vise,zadnji jos nisam igrao njega tu ne racunam zasad, odigrat radi kampanje i da se moze reci da se odigralo,preociti su s tim vracanjem korjena,

kao i uvijek odvojit cu 100 kn za tu igru jer po meni one zadnje gluposti sto su izdavali nisu vrijedili ni lipe vise,zadnji jos nisam igrao njega tu ne racunam zasad, odigrat radi kampanje i da se moze reci da se odigralo,preociti su s tim vracanjem korjena,
di kupuješ igre za 100 kn?? 

di kupuješ igre za 100 kn?? 
hahah, kad padnu cijene onda, nije to ono day one kupovina

CoD ko CoD, drži cijenu najmanje do slijedećeg nastavka.. al da baš za 100kn kupiš teško,.. evo ja u Njemačkoj jedva Advanced Warfare našao za 15 eura, a CoD stari 3 godine već

CoD ko CoD, drži cijenu najmanje do slijedećeg nastavka.. al da baš za 100kn kupiš teško,.. evo ja u Njemačkoj jedva Advanced Warfare našao za 15 eura, a CoD stari 3 godine već
Evo Infinite Warfare ima za otprilike 160kn na base-u.

Trebat će im puno više od jedne dobre igre da me odvuku od Battlefielda koji je postao kralj.
Jako sam izgubio zanimanje za taj serijal, u biti percipiram ga kao pucačinu za djecu do 13 g.
Moje novce više neće vidjeti. Jako tužno za igru na koju sam potrošio puno dana života.

Figo kako mislis da ih ima hrpetina? Zadnji military cod je mw3 iz 2011..nebi se bunio ajde za jos jedan ghosts koji je genijalan bio.Od drugih igri neznam dobre military kampanje..zadnja je bf4 iz 2013 koja je smece..prije nje takoder bf3 iz 2011 koji je bio odlican.

Odigrat cu ja i ovaj cod,platit ga necu sigurno naravno..ali da se lozim na ww tematiku prikazanu u ovom njihovom engineu sa shit zvukom i efektima,hmm tesko..

..nebi se bunio ajde za jos jedan ghosts koji je genijalan bio.
Slazem se, SP mi je bio odlican, u MP je podbacio....

Meni je "podbacio" u oba dijela, Extinction ga je izvlačio. Solidna igra, ali ne na razini. Infinite Warfare mi je bolji u svakom pogledu, osim ovih pizdarija s supply dropovima.

Fala k da su se sjetili...bit cu sretan s kojom god tematikom, jedino mi je letenja i lasera dosta.

Ne zelim bas WW2 al pozdravljam micanje jetpackova, i meni ih je dosta vec. Zadnji COD kojeg sam duze igrao bio je Ghosts cini mi se.

Ista stvar,ja samo s nozem igram i treba doc do covjeka fa te ne vidi prije i 100 puta mi se dogodilo da me u zadnji tren skuzi i odleti i ubije me iz zraka.
Pa nemoze gluplja igra bit

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

Ne znam što da mislim i što da kažem....
Valjda me serijal iz godine u godinu toliko razočarao da sam izgubio vjeru da će napraviti nešto dobro.
Pričam o MP-u. Izgubio sam volju za ratne SP. BF1 nisam ni jednu misiju odigrao do kraja...
I da bude dobro teško će se nositi s sjajnim BF1, Siege-om, Overwatchom, Titanfallom i Battlefrontom.
Dolazi i Destiny 2 a vjerovatno će biti i najavljen Battlefront 2 za kraj godine.
Tko zna, možda griješim i Sledgehammer zaista sprema nešto dobro i kao s COD4 pregazi konkurenciju.

Meni bi jedan COD u stilu Black Opsa sjeo ko šamar. Ta kampanja mi je uz COD4 najdraža.

Advanced Warfare uz COD 2 i 4.

Nema boljega.
Zatim prvi Black Ops pa drugi.
Ostalo nije vrhunsko ali su više nego ok igre.

Svaki COD je dobar na svoj način.
Samo nam je dosta jer je uvijek isti.
No još uvijek iznad konkurencije.

Imamo samo COD, BF i Killzone.
To su tri FPS serijala koja valjaju.

Imamo samo COD, BF i Killzone.
To su tri FPS serijala koja valjaju.
I Overwatch koji je poija konkurenciju