kikijv97 nisam mislio na nesto lose kada sam ovo napisao, vec samo da imam izbora. Ako zelim igrati kvalitetan team deathmatch uvijek bi odabrao BF ispred CODa, zbog toga sto igra iz nastavka u nastavak ipak nudi vise promjena, tehnicki je bolja, bolji je gameplay.. BF nije samo ogromno bojiste i vozila, ipak ima dosta modova igranja.
Ako zelim klasicni deathmatch FFA, onda opet imam kvalitetnijih starijih naslova od CODa, koji opet nije dorastao takvim igrama. Uglavnom da ne spamam ovdje, ne volim COD, ne volim reciklazu zadnjih 15 nastavaka i smatram taj serijal (ovo na sto je spao) karcinomom igrace industrije. Ponavljam, moje misljenje
ma ne brini, znam kao ti je.... tako je meni sa BF... bf3 dosao besplatno na plus, bf4 uzeo za 35 kn sa svim dlc, BF1 disk dosao nakon par zamjena, i nikako mi nije sjeo.... Nazalost ne volim team. Ne trebam nikoga drzati za rukicu i igrat neke team modove. Ajmo sad zastavice, pa piskila, pa kakila.... pa malo vozila, pa letila....
Kao fol realnost a nista od toga nije realno
Ako zelim vozit uzmem f1 pa se utrkujem, nisam fan aviona...
Ali taj mi COD ima neku zabavu, Neko zadovoljstvo killova.
Dobro je sto imamo izbora, svako ima svoje, ali vec u par navrata citam, prije izlaska svake BF igre , ogroman HYPA train , a kad igra izadje veliko razocarenje.