Ne znam kakve veze ima to što sam mlađi. Ima ljudi koji su mlađi od mene pa su zreliji. Ima ljudi koji su stariji pa su nezreliji. Godine ne znače zrelost.
Elaborirat ću zašto stajalište oko CoD-a smatram nezrelim. Vrlo, vrlo jednostavno. Sudi se o nečemu prije nego što se uopće isprobalo. Nismo imali čak ni prikaz gameplaya, već samo filmić koji govori o priči. Međutim to nije važno, već se zna da je nešto vrijedno zaborava. Zatim, nakon koliko godina developer pokušava napraviti nekakav drukčiji Call of Duty. Ovo čak nije ni onaj stari WW2 Call of Duty. Ovo je drukčiji CoD koji se fokusira jače na priču u stilu Brothers in Arms serijala. Dakle došlo je do promjene, ali čak ni to sada nije dovoljno, i dalje je to igra za zaborav iako nije još izašla. Želim reći da se o nečemu sudi prerano.
MP smo imali priliku isprobati, ali od SP-a ne znamo puno i svejedno se kaže da će se zaboraviti. Ok, to je tvoje mišljenje, super, imaš pravo na njega. Ali isto tako ja imam pravo kritizirati to mišljenje. Poštujem tvoje pravo na isto, apsolutno, svatko treba imati mogućnost reći to što misli, ali isto tako svatko mora biti spreman na kritiku ili argumentiranu raspravu tog istog stajališta kada se ono izjasni. Ja sam odlučio kritizirati jer vjerujem da ovakav pogled na igru škodi industriji. Infinity Warfare je imao kampanju i pol, a svejedno su ju ljudi pokopali i to većinom prije samog izlaska jer eto, to je CoD.
Što se RDR teme tiče, ja sam samo argumentirano odgovorio, čak u nadi da će nastati neka rasprava koja neće biti PCvPS4vXbox jer je u tom smjeru polako išla tema. Sve je super kada se kaže da ti nešto nije sjelo, meni je bilo suprotno i to sam potkrijepio. Slobodno se bilo tko mogao nadovezati ili pak ti odgovoriti na isto i da se razvije rasprava. Pa ovo je ipak forum, to mu je i smisao.