EDIT
Hvala Miro ! :)
Isuse kako netko ovo može igrat. Nisam neki MP igrač, ali ovo je horror, mape male i klaustrofobične, akcija prebrza, ne stignem se spawnat već me netko quickscopea, grafika nije ni do koljena battlefrontu ili bf1. War mode mi je jedini zabavan, al opet, premala mapa za tako nešto.
Ne znam, odigrat ću još malo danas popodne ali mislim da nakon toga brišem betu. Volio bih jedino kampanju odigrat ako bude dobro napisana, pa možda i nabavim igru kad padne cijena na 100kn.
Neznam zasto se usporedjuju dvije razlicite igre koje ciljaju na razlicitu publiku.
ti s vjerojatno fan BF cim usporedjujes. Vidis, meni bas sve sto si nabrojao odgovara...brzo, klaustofobicno, totalni kaos. Mape ce biti odlicne za free for all, klasicni deathmach kojeg i najvise igram u serijalima.
Meni osobno ne odgovara BF i ogromne mape gdje ti trebas prvo kupit kartu za autobus pa da te odvede gdje je neko zariste, ili trcis ko idiot non stop. i taman kad mislis da si stigao, netko te pogodi . mape zaboravljive i sterline, bezpotrebno velike... ali svatko voli svoje i neka uziva.
Ja ovo uzimam, jer ovo je meni jako zabavno.