Soul Ocjena 100% FO ŠO! Ako ja budem pisao recu, nebi se kladio :Imam neke inside informacije da ce me viper89 i maximalni "vrbovat" kad opet budem sa svojim tryhardima među prvima u endgame... za jedno popodne
Tzereen Ipak ništa danas od foršpana za Destiny 2. Zeznuo se lik.Ovaj trailer je došao... https://www.youtube.com/watch?v=m7LLIiULvMA
Soul Robi a di su price da neces to igrat ipak je mass effect tu Nado sam se upecat Miru, ali kud tebe
fatamorgana Ako dode na PC to ce ograci rastavit na proste faktore. Nema boljeg testa za igruBoljeg testa za sta, koliko ima slicica u sekundi? Meni je logicnije da igraci koji su igrali Destiny 1 su bolji "testeri".Poslano sa mog E5603 koristeći Tapatalk
gibanica kaj ak nebu shit prica tj cek koja prica? aha dafora je kaj kao kak je chono reko istinapc igraci ce ovu igru slomit uzduz i popreko samo da bude price ovaj put, da bude valjalo, da nebu shit port i ak ce imat fun gearing sistem moze idem to slomit ko i diablo
viper89 Meni je super bio, skinuo bi opet jedinicu al dobit cu bicem jer me nema na siege pa se ne usudim
steelo I sad na pcu... Igra koja mi je obilježila ovu generaciju konzola ide i na pc i mami me da zaigram mišem i tipkovnicom.... A srce vuče na konzolu... Jedina igra koju ću prednručiti bez zrnca sumnje....