https://youtu.be/tFiCmie9Gmc
Destiny 2
Ne mudruj uzimamo isti dan...ali prije ću povjerovati nekom tko je ulupao više od 1000 sati kad kaže da igra shitJesam ja kvalificiran?
Ali vidimo se i sad kad bude upadate odjebati češ Mass Effect odma
Ma svi koji su ulupali mrvicu od 200 tinjak sati kupit će je isti dan da ne pričamo za nas ostale koji imaju puno više od toga....:)
Možda sa svojih stotinjak sati nisam dovoljno kompetentan, ali slažem se s tvrdnjama da je je igra shit. Evo samo par zamjerki koje mi padu na pamet: priča je duboka kao ona Space Invadersa; likovi koji daju questove su nezanimljivi i jednodimenzionalni, lošije okarakterizirani od onih u Diablu; dodatne informacije o svijetu nije moguće naći u igri već je za to potrebno pročitati Grimoire kartice koje uopće nisu integrirane u igru; igra također ima premalo novog sadržaja za jedan MMO tako da prebrzo dolazi do recikliranja, a još da ne spominjem glupi RNG sustav nagrađivanja igrača u raidu i competitive dijelu te onog šupka Cryptarcha!
Uz sve navedeno, nastavak sigurno uzimam Day 1!
Koliko god mana imala, ipak se radi o prokleto zaraznoj igri fantastičnog gameplaya koja briljira u timskom igranju te uz koju vežem najljepše uspomene s prošle generacije konzola.
Uz sve navedeno, nastavak sigurno uzimam Day 1!tooooooo
jedan od naj trenutaka - u Vault of Glassu kad nas Spalato vrijeđa kak nemamo pojma što treba raditi (što je i bila istina) i upućuje nas na Planet Destiny proučit i naučit uz komentar "ne bi nas bilo da smo '91. bili ovako organizirani".
ps3 igraci, koji njubleri
Krenuo sam na druge igre nakon ohoho provedenih sati u jedinici (uza svo genijalno napucavanje i odličnu ekipu, s vremenom mrrrvicu dosadi ponavljati neke stvari), većinu DLC-ova nisam nit igrao (nit previše love nit vremena), ali dvojka se nabavlja Day 1 jer će se sigurno skupiti gro stare ekipe.
Jedina igra uz Killzone 2 ( i COD4, ali njega nisam previše igral) koja nas je tako jebeno okupila.
Highlight još uvijek ostaje Flawless Raider iz apsolutno prvog pokušaja, vrištanje Ante "da se jebeno nismo pomaknuli" iz onog štita na kraju Vault of Glassa ("OSTANI UNUTRA, JEBO VAM MATER!!!") i komentari ekipe koja je gubila sate i sate na flawless, a mi, eto, laganini odprve
Kad ja ode proćitan da ovaj mamlaz #Tuhy kupuje igru prvi dan jer ovo jer ono...aj molin te nemoj...
Aj na kraju možda i kupiš igru prvi dan ali češ je igrati nakon 2 miseca kad mi svi odemo na nešto drugo, ili je ipak nečeš kupiti prvi dan nego nakon 2 miseca kad mi odemo na nešto drugo...
Prije ču ja dobiti na loto nego stobon Destiny 2 igrati prvi dan
Neznam sta je smijesnije, Mirin post ili to da ce Tuhy igrat igru day 1...
Highlight još uvijek ostaje Flawless Raider iz apsolutno prvog pokušaja, vrištanje Ante "da se jebeno nismo pomaknuli" iz onog štita na kraju Vault of Glassa ("OSTANI UNUTRA, JEBO VAM MATER!!!") i komentari ekipe koja je gubila sate i sate na flawless, a mi, eto, laganini odprveJos jace mi bilo na skakanju kad je mene bodrio dok sam predzadnji skakako (sa Hunterom je najriskantnije)... i on ostane zadnji "a u PM, sad ako bas ja sjebem nakon svih vas"
Ma sumnjam da cu kupovat jedinicu, mozda ako bude na nekom popustu krajem godine. Ali za dvojku sam svakako zainteresiran.mi imamo division i isto ovakve trenutke,ne daj se u D2, ali opet ne vrijedi mi tih slinih para sto moras dati da bi igrao "cijelu" igru, a isto tako vas ceka i u drugom dijelu.
Da muzu novce muzu, ali igru igraš tri godine. Koliko si puta dao 60 dolara za neku igru koja traje 20-30h sati??
Ma slazem se, ali ne bi bilo lose imati jos jednu loot igru sa 'strane'.Ma sumnjam da cu kupovat jedinicu, mozda ako bude na nekom popustu krajem godine. Ali za dvojku sam svakako zainteresiran.mi imamo division i isto ovakve trenutke,ne daj se u D2, ali opet ne vrijedi mi tih slinih para sto moras dati da bi igrao "cijelu" igru, a isto tako vas ceka i u drugom dijelu.
Uzivao svake sekunde, igrao od prvog dana sve dok se nisu poceli pravit pametni sa onom ljigavom politikom.
Onda sam skroz odustao, nabijem ih.
Destiny 2 se kupuje naravno Day One. Daje se zadnja lipa pa makar sadržaja bilo manje nego i u prvom Destinyu, samo nek stave barem jedan raid u startu. Haters gonna hate. 8)
Meni se PvP u prvoj igri jako dopao (i planiram da mu se vratim), nadam se nekim poboljšanjima u tom dijelu igre.Volio bih da povećaju broj igrača, barem 8 na 8, brži ''matchmaking'', raznovrsnije klase itd.
Svejedno, igru neću kupovati dok ne izađe neka verzija sa ekspanzijama kao što je bio Destiny TTK, nema šanse da ću da plaćam bezobzirno skupe ekspanzije.
http://www.eurogamer.net/articles/2017-02-10-destiny-2-launches-autumn-will-be-more-accessible-to-casual-players
ne kontam, sta nije jedinica vec casual igra?
Neka oni meni daju postene dedicated servere, drugo mi nista nije bitno u PvPu... Igrat cu clash, control, bener, trialse, 6v6, 16v16, sta god, samo da radi kako treba
http://www.eurogamer.net/articles/2017-02-10-destiny-2-launches-autumn-will-be-more-accessible-to-casual-playersI je i nije, ovisi s čime uspoređuješ. Nadam se da ovo znači da neće nastaviti s onim bezveznim grind levelanjem koje su ubacili s RoI-em, nego da će biti sličnije Taken Kingu. Što se tiče loota i gameplaya stvarno ne vidim kako bi to učinili casualnijim, a da ne naštete igri. Možda da malo lijepše prezentiraju priču i lore, Taken King je bila prava stvar, RoI malo manje, al opet bolje od base igre.
ne kontam, sta nije jedinica vec casual igra?
Da muzu novce muzu, ali igru igraš tri godine. Koliko si puta dao 60 dolara za neku igru koja traje 20-30h sati??ma razumijem ja to i u pravu si , samo se meni ne svida ta politika vec niz godina u sta se gaming pretvara, oni su podigli ljestvicu sto se tice toga na konzolama,samar igracima koji su kupovali sve posebno dok sada kupis neki edition za 200+ kn i dobijes sve, cak i prije TTK-a je bilo nesto gdje sve dobijes,ali eto svaka roba ima svog kupca.