Highlight još uvijek ostaje Flawless Raider iz apsolutno prvog pokušaja, vrištanje Ante "da se jebeno nismo pomaknuli" iz onog štita na kraju Vault of Glassa ("OSTANI UNUTRA, JEBO VAM MATER!!!") i komentari ekipe koja je gubila sate i sate na flawless, a mi, eto, laganini odprve
Jos jace mi bilo na skakanju kad je mene bodrio dok sam predzadnji skakako (sa Hunterom je najriskantnije)... i on ostane zadnji "a u PM, sad ako bas ja sjebem nakon svih vas"
Malo kasnim....
Ali, Ante je ispo pizda jer ga nigdje nema nakon tog Destinya (majke mi, odigro sam praktički samo Uncharted 4 i sada Horizon na PS-u u zadnjih godinu dana), ali kad se sjetim toga.....ufff.....
Desitny je imo milijun mana, MILIJUN, ali je opet bio toliko igriv, toliko zarazan da ga jebeš. Svi smo ga pljuvali i pljuvali, ali i igrali kontinuirano....
Zbog takvih stvari se iskreno nadam jednom izvrsnom Destiny 2, barem da se ekipa ponovo skupi pa da opet šlepamo Tuhya (koji je imo više sreće nego pameti prvi puta :)) Iako život ide dalje neumoljivim tokom, za ovo bi se već moralo naći vremena ;)