Destiny 2
Destiny 2 is an online-only multiplayer first-person shooter video game developed by Bungie and published by Activision. It was released for PlayStation 4 and Xbox One on September 6, 2017, followed by a Microsoft Windows version the following month. It is the sequel to 2014's Destiny and its subsequent expansions. Set in a "mythic science fiction" world, the game features a multiplayer "shared-world" environment with elements of role-playing games, such as live events. Players assume the role of a Guardian, protectors of Earth's last safe city as they wield a power called Light to protect the Last City from different alien races. One of these races, the Cabal, led by the warlord Dominus Ghaul, infiltrate the Last City and strips all Guardians of their Light. The player sets out on a journey to regain their Light and find a way to defeat Ghaul and his Red Legion army and take back the Last City.
Developer: Bungie
Izdavač: Activision
Platforme: PC, PS4, XONE
Žanr: FPS
Izašla: 06.09.2017.
Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=hdWkpbPTpmE
Art:
Destiny 2
Btw., ovo možda nije vezano uz Destiny 2, ali je uz izvješće i konferenciju iz koje svi crpe podatke trenutno. Activision Blizzard je rasturio ove godine unatoč slabijoj prodaji novog Call of Dutya. Blizz je dobro povukao. Možda vam sami tekst bude dosadan, ali Selected Business Highlights ima stvarno brdo zanimljivih sitnica.
ako nebude shit ko prvi i ako ovaj put stave pravu pricu u igru onda bu mozda i dobro
ako nebude shit ko prvi i ako ovaj put stave pravu pricu u igru onda bu mozda i dobronakon koliko sati igre si došao do ovog zaključka?
Zasto stavit pricu u grind naslov? Cemu? I Diablo si igrao zbog price?
Zanima me što će bit na E3. Aposlutna nula od informacija i onda kažu eto igra izlazi na jesen. Activision pusha igru na jesen, a Bungie šuti ko zaliven. Sve skupa zvuči obečavajuće lol.
Ja jedva cekam da dode na pc. To mi je najveca patnja kaj nemam konzolu.
Ja sam odigrao dosta sati i zaključak mu nije daleko od istine...ako nebude shit ko prvi i ako ovaj put stave pravu pricu u igru onda bu mozda i dobronakon koliko sati igre si došao do ovog zaključka?
Barem što se priče tiče koja zaista je shit.
Igra je s druge strane sjajna u dosta segmenata.
Chono7
Od samoga početka kada su krenuli s najavama nitko nije očekivao da će ovo biti čisti grind naslov i Bungie igru uopće nije tako prezentirao.
Pričali su jedno na kraju isporučili nešto sasvim drugo. O rezovima se može pronaći dosta videa na Yubito-u.
Sve u svemu krajnji proizvod je bio odličan ali neki su ostali razočarani s tim da je Destiny "samo" grind naslov. I ja sam kao gibanica među njima.
Stvarno sam očekivao epic kampanju u rangu ranijih naslova Halo-a a na kraju ćorak. Ajmo igrati isti level zilijun puta da nam padne bolji loot.
To je droga kazem ti
Pa ne bih se složio da je Destiny kako vi kažete "samo" grind naslov.
Slažem se da ima slabih strana, svakako, ali prije ću povjerovati nekom tko je ulupao više od 1000 sati kad kaže da igra shit, nego nekom tko nije uopće zaigrao.
A raidovi Vault of Glass i King's Fall su ponajbolji trenuci gaminga aktualne generacije konzola.
Ajmo igrati isti level zilijun puta da nam padne bolji loot.I blizu si, ali i prilično daleko si od istine.
jedva čekam Destiny 2, a baš me zanima tko će se od stare ekipe isto vratit? Lepi18 Lepi97 viper89 F_i_C_O valsimot barlek1991 DarMar ivansrna1983 Spalato Frank widman
Ček, mene nisi stavio?
Uvrijeđen sam
Max je u pravu.
Vracam se na D2. Rise mi nije sjeo bas, a i previse je igara bilo.
ali prije ću povjerovati nekom tko je ulupao više od 1000 sati kad kaže da igra shitJesam ja kvalificiran?
Isprike Tze, Soul, na mobu pikao, pa se pozurio i izostavio.
Pa sto vvise aktivnih igraca, to bolje.
Pogotovo ako nas Tze vodi kroz raid.
Sta ako nisam igrao prvu igru? Jel ce se to nesto nastavljat ili cu moci normalno krenut sa dvojkom?
Cim cujem loot, zainteresiran sam
Sta ako nisam igrao prvu igru? Jel ce se to nesto nastavljat ili cu moci normalno krenut sa dvojkom?Nema jos info, no suskalo se da je ovo vise reboot nego nastavak. Logicno da ce se ici od nule, prenosenje loota iz prvog nebi imalo nikakvog smisla...
Cim cujem loot, zainteresiran sam
A jedinica ti je mislim sad na snizenju pa stignes jos odigrat. Ima nasih koji jos uvijek igraju, a vjerujem da ce se dobar dio opet aktivirat kad bude sluzbena najava dvojke :)
Kazu da ide sve ispocetka, tako da odmah mozes uskocit i vidit sta valja od ovih bezveznih igara. Kakav division
Collection ti je sad na saleu sve zivo al mislim da ti je bolje cekat D2 jer je pola iskustva taj gust igranje s ekipom.
Ma sumnjam da cu kupovat jedinicu, mozda ako bude na nekom popustu krajem godine. Ali za dvojku sam svakako zainteresiran.
Pa kaj imas kupovat krajem godine kad ce bit nula igraca i onda izlazi nova igra na koju ce se svi prebacit.
Sad ti je na odlicnom saleu citav collection i stignes nesto i odigrat do nove igre.
Ma onda nista, cekam dvojku.