Well that escalated quickly.
Zerobrun
Mislim da će to na kraju biti prosjek oko 65 što će službeno biti najgore ocijenjena BW igra.
Mislim da nece ici do 65, od pocetnih 70 je uglavnom stalno u padu, sad je na 62 na meti i još gore na open. Tako da, yep, vec je sad sluzbeno (kriticki) najgore prihvacena BW igra ikad, gore od Andromede i onog Sonic Chroniclesa (za koji do sada nisam niti znao da je BW radio). A projekcije su im bile high 70s.
Od publike ce biti prihvacena slicno kao Andromeda, pretpostavljam, ako je suditi po sadasnjim reakcijama. Imat ce svojih fanova, ali nezz dali dovoljno njih da se igra odrzi na zivotu, pogotovo jer je EA koji nema track record podrzavanja igara koje flopaju i onda okretanja na dobru stranu kao ubi. Case in point Andromeda (iako nije live-service), za koju je Quarian Arc dlc otkazan, a Montreal otkantan.
Neće ugasiti BW nit će Anthem propasti. BW radi na novom DA, a možda i ME.
Na prvu bih se slozio, ali i Visceral je godinama radio na Ragtagu da bi onda EA od niotkuda zatvorio studio i ugasio projekt tj. prebacio EA Vancouveru s novom vizijom (gdje je navodno projekt ponovno otkazan). Cinjenica da je DA4 u pretprodukciji i da BW želi oživjeti mass efect nis ne znaci kod EA. Sve ovisi kako se igra proda, a word of mouth defintivno nije na igrinoj strani. Rekli su da su im (snizena?) ocekivanja 5-6mil do kraja fiskalne godine (do kraja ozujka ja mislim), što je teško, evo kolega je vec stavio sliku gore.
Također EA si ne pomaže s lošim PR-om:
https://www.vg247.com/2019/02/22/paid-review-anthem-youtuber/