Za 230kn svaka najnovija igra je primamljiva za kupnju, ova je fala bogu imala vip demo koji je otklonio svaku mogučnost kupnje, a pošto je demo i završni proizvodi isti kurac onda mogu i srati po igri.
A to što ti gluposti izvaljuješ još sebi nemogu doći.
Da destiny 2 nije ima mehaniku ej....da se raid prolazio za 20 min....
Sad ili destiny nisi igra na konzoli nego si čeka pc verziju pa si lipo izgleda sve živa videa i onda raid pizdarija kurac i to.
4 jebene sobe svaka krcata mehanikom i ti kažeš da nema mehanike...
u jednoj sobi izlaze pasi 2 čovjeka skaču gore i navode 4 čovjeka na cvijetove koje uništavamo da bi dobili veči buff da ubjemo pase, ako ne pogodiš ondamoraš to ponavljati jer če buff biti mali...
druga soba 4 bazena u koje staju 4 igrača ali nesmiju stajati drugo jer im nakon određenog vremena krene padati hp pa se onda to treba koordinirati da ostala 2 igrača se izmjenjuju i to se radi dok se ne ispuni zadatak onda svi u sredinu pa rušenje zvona...
onda kružna soba di se ubijaju adovi pa se kupe kugle 2 čovjeka trče u krug i govore di se puca a ostaloh 4 moraju gađati ako promaše vjerovatno je vajp...
pa boss 3 u drugu dimenziju 3 ostaju pa moraš unišititi što oni priočitaju...
Pa onda hard mod koji je donio promjene pa onda challengi....
U principu sve isto ko u anthemu di ubijaš bossa pola sata bez da išta drugo radiš...
Sve raidove sam rjesio prakticki day one bez ikakih taktika s interneta(to je vrijedilo ionako samo za prvi raid),tako da to sto pricas nije istina,takodjer sam flawlesso sve d2 raidove i rjesio sve challenge u d2 raidovima, Levithian je tolko lagan da su ga rjesili onaj klan ljudi koji je gluh, Levithian,EoW,SoS su doslovno bili na ranku strongholda u Anthemu,moras proc 2-3 sobe sa kvazi mehanikama da dodju do zadnjeg bosa koji je ''bullet sponge'',inace u Levithianu si na Calusu mogo ignorirat sve mehanike i ubit bosa, Challenge?,to ima i u novim d2 raidovima i niko ih ne radi jer su glupi i nemastoviti i nikom se neda to radit za jedan extra item. Ocito je da nisi igro destiny u skorije vrijeme,jer LW i SoTP nemaju prestiege mode. Moguce da si ti nekako drugcije sposoban pa su ti te mehanike bile komplicirane,ali mogu te uvjerit da sam uskako u D2 raidove s pugovima i rjesavo ih prakticki bez ikakve komunikacije. Imam 216 raidova rjesenih na svom D2 accountu tako da znam sto pricam,dok na temelju ovoga sto ti pricas(o levithianu i komplikaciji njegovih mehanika),izgleda mi kao da nisi igrao Last Wish(vecina ljudi koja je rjesila ovaj raid koristila je samo cheeze na zadnjem bosu) i Scourge of the past. S tim da samo oko 20% populacije D2 raida. Strongholdi su dostupni svima i na GM1 i 2 ti uvijek daju nekakav dobar item na kraju. Bioware je inace i izjavio da imaju raid aspiring content koji ce doc o kojem se nista ne zna tako da nisam ni siguran kako mozes usporedjivat D2 i Anthem ali ok. Ja ne volim Kojimu pa ne idem po threadu za MGS i Death Stranding i serem po igrama ali razlog za to je ocit.