, a da nije Gears/Halo/Forza naslov.
Forza 7 će ti bit najavljena.

Kaze Geoff Keighley da može sto posto potvrditi da je cijena Xbox Scorpia 499$.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Pa to i nije preskupo...

Poslano sa mog E5603 koristeći Tapatalk

Da je skuplje, pokopali bi sami sebe već u startu. $499 je odlična cijena za ono što se dobiva, ali ako ne ulete s kojom novom XO ekskluzivom, uzalud im trud svirači.

Kaze Geoff Keighley da može sto posto potvrditi da je cijena Xbox Scorpia 499$.

Očekivano.
Mislim da je to najveća cijena koju su mogli staviti...sve iznad toga bi bilo pogubno, a i ovo je već "natezanje" jer moramo zapamtiti da oni rade sa postojećom bazom od max 30 milja ljudi koji su kupili XOne dok Sony radi sa puno većom bazom igrača, ali i sa puno povoljnijom cijenom koja će vjerojatno ići do kraja godine i 50 eura manje od trenutne preporučene.

Da je skuplje, pokopali bi sami sebe već u startu. $499 je odlična cijena za ono što se dobiva, ali ako ne ulete s kojom novom XO ekskluzivom, uzalud im trud svirači.
ehh to i mene zanima, hoce li bit igara da me privuce da kupim konzolu

Lova spremna. Xbox One me sluzi super skoro 2 godine. Bit ce lipo ubost nasljednika

Lova spremna. Xbox One me sluzi super skoro 2 godine. Bit ce lipo ubost nasljednika
Ovo nije nasljednik.

Jako mi se sviđa Xbox X. Moćan stroj. Vodeno hlađenje. Odličan kontroler. Odlična online usluga. I najvažnije od svega, mogućnost igranja svih prijašnjih Xbox igara. Sve to za prihvatljivu cijenu.
Još samo da izbace neke nove dobre ekskluzive i onda imaju sve.
Sada sam u situaciji da imam neke druge prioritete pa svaku kunu moram dva puta okrenuti prije nego li je potrošim ali kada to riješim i uselim se u svoju kuću razmisliti cu o kupnji.
Imao sam samo prvi Xbox s kojime sam bio jako zadovoljan.
Xbox X mi je prilika da odigram sve Halo i Gears naslove koji mi se jako sviđaju i sve nove igre koje će izaći samo na Boxu.
Naravno tu su i multiplatform naslovi koji bi se trebali bolje izvoditi nego na PRO-u koji će mi bez obzira na sve uvijek biti No.1

Sada kada si spomenuo Gearse, dostupan je besplatni trial od 10h pa tko želi isprobati... :)
Inače da, prilično dobra konzola. 499$ je de facto bila jedina moguća cijena - s većom to bi fakat malo tko kupio, s manjom bi prodavali konzolu s velikim gubicima (vjerojatno je i to cijena na granici profitabilnosti). Kako se uglavnom igram na PC-u, a konzola mi u zadnje vrijeme prvenstveno služi za Netflix i blu-ray filmove, vjerojatno budem pričekao neko vrijeme dok ne dođe 4K TV. Iako mislim da ću na kraju uzeti PS4 Pro zbog novog The Last of Usa.

Oduševio me prikaz novog Assassin's Creeda na konzoli. Stvarno izgleda predobro. Zanima me kako će šljakati na PS4 Pro.

A loše to je već zastarijela konzola nasuprot Xa

Kaže Phil Spencer da PS4 Pro nije konkurencija Xbox One X-u, već Xbox One S-u.

http://www.eurogamer.net/articles/2017-06-12-the-big-interview-xbox-boss-phil-spencer

Mudro zbori. Samo gdje su mu igre?

Šta će mu, ima dovoljno multiplatform naslova koji će bolje izgledat i bolje se vrtit nego na PSu

Pa zašto bi netko tko već posjeduje neku konzolu kupovao One X da bi igrao multiplatformske igre koje će se vrtjeti malo bolje, ja čekam Playstation Sub-zero samo on može biti konkurent Scorpiu :)

Zbog Minecrafta 4K , logično

Mudro zbori. Samo gdje su mu igre?

Nije da mudro zbori. Lik nema veze sa realnoscu.

Cini se da Xbonex ipak nije "true" 4k konzola. AC Origins ima dinamicnu rezu.

Pa ono, lik od početka priča da je Xbone X Premium proizvod. PS4 Pro baš se tako i ne komunicira.

A Ubisoft ne bi znao optimizirati igru ni za super računalo.

premier 4K naslov uopce nije ni 4K 

ubisoftu ni 10 tflopsa nije dosta

https://www.youtube.com/watch?v=e8oPvbpVGP0

i destiny potvrdjen 30 fps, jaguar doin work