Tako da vjerojatno im nije bed da prodaju recimo Scorpio s gubitkom ili da krenu s njime kao s premium proizvodom pa polako grade tržište oko njega. Treba im par dobrih novih visokobudžetnih ip-ova i mislim da za budućnost Xboxa nema straha.naravno ms ima i novca i vremena, medjutim mislim da ce se brzo vidjeti da oko scorpia nece graditi trziste, misljenja sam da su i pro i scorpio niche konzole koje kupuju ovakvi poput nas. znaci ljudi koji se i nakon sto ugase konzolu zanimaju za igre i o njima se informiraju. nekako ne mogu zamisliti prosjecnog casuala kojemu u trgovini treba savjet koju igru da kupi da kupuje scorpio.
meni to djeluje ni tamo ni vamo, dosta je jaci od xbox onea ali definitivno nije generacijski skok i taman dok bude cijena scorpia prihvatljiva sony ce najaviti pravi next gen s PS5.
Pitao si kod nas. LOL! Ne znam ke se cudis ak se Slim prodao 10 puta vise. Jebga, ne pratis NPD, PAL teme na GAF-u pa bi mogao svasta nac. Procitaj si gore link za UK ( ako nisi ).u njemackoj, a i cisto sumnjam da postoji u hrvatskoj trgovina koja u mjesec dana proda 300 playstationa.