Koliko si ukupno sati ulupao i riješio questova, ako nije tajna?Trenutno imam riješeno: 10 story, 111 normal, 23 affinity i 139 basic misija. Nešto manje od 150 sati.
Xenoblade Chronicles X
Veigue igraš još? I dalje zadovoljan s igrom? Čak me cimaš da krenem to prelaziti isponova jer kad sam kupio day one igrao sam oko 2h, i nakon toga više nisam ni upalio..
Nabio sam nekih 43-44 sata i onda uzeo malu pauzu kada sam startao Dark Souls 3. Sad ću malo paouzirati DS3 i od sutra se vraćam X-ici.
(ionako nema nešto puno priče, pa nije da ću nešto bitno izgubiti ako predahnem)
Znači da, igra se. I da, zadovoljan sam igrom.
Radi ovakvih postova nikako da krenem s igrom možda da riješavam samo story misije i tu i tamo side questove. Stvarno mi se ne bi dalo potrošiti preko 60h..Inače lijepe slike (osim ove prve ofc).
Izbaci basic misije i dosta ćeš si satnicu ''skresati''. Affinity misije su za ''poboljšanje odnosa'' među likovima (i nešto malo priče između), isto nije nešto što MORAŠ obaviti, a level će ti biti sasvim dovoljan za prelazak story misija.
Puno ćeš vremena provoditi lutajući. Ne, nećeš se izgubiti, igra nije krcata labirintima, ali jednostavno je teško odoljeti skakutanju s jednog kraja na drugi.
Gledaj na XenoX kao da je Zelda BotW, a ne tipični Final Fantasy naslov (ako me razumiješ).
Ali, naravno, ako ti se igra ne svidi - nije ti se svidjela i gotovo. Nije svaka igra za svakog.
Ja sad samo čekam da osvježe eShop i stave Picross; dobro će mi doći kad odmaram od ove igre.
Jedini problem koji sam ja imao s igrom je taj da nema nekakvu verziju abort missiona. Dosao sam do zadnjeg chaptera i rezvalili su me na zadnjim borbama. Hvala bogu nisam saveao pa sam otisao malo grindat i usao u mission i saveao i onda me razvalilo opet sve. I sad sam stuck tamo i vjv je nikad necu zavrsit jer ne mogu prihvatit ni affinity ni nista osim normal missiona. A stvarno mi se neda tako grindat.
- Uređivano
Monolith Soft = Last Bastion of JRPG
f_i_c_o gif pokazuje da nista ne kontam tu.
- Uređivano
Nije to loše bar nema spoliera .
Xenoblade Chronicles X se dosta razlikuje od ostalih igara u serijalu po tome što krene dosta sporo, puno toga je nejasno na početku i treba jedno 25-30h da se igra otvori (nadam se da to neće odbit ljude od igre jer kasnije se radnja dobrano zakuha i gameplay je top) .
Meni je trebalo jedno 50-60h za otključat robota u og verziji, al kad ga otključaš kreće pravi show
Jesu party membersi uvijek isti i predefinirani, ili i njih radis kao likove?
- Uređivano
Miči moje ime iz svojih prljavih lažljivih usta!
- Uređivano