Iako je grafika mrak, onakva kakva i treba biti na novoj generaciji konzola, a i zvuk nije loš, siguran sam da će nefanovi SW tu naći brojne zamjerke. Jedna od njih je i nepostojanje osjećaja pogotka, gađao drvene mete i žive protivnike osjećaj je sličan. To je vjerovatno do lasera, pretpostavljam da oni samo prođu kroz tijelo ali nema tu onog osjećaja kao kad metak pogodi metu.
No dobra strana laserskih pušaka je što su precizne, malo njih nosi ulijevo ili udesno što se često događa kod pušaka koje koriste metke.
Ne shvaćam baš vezu između "nas sitničavih balkanerosa" i cijene igre, ovako ogoljena igra većini neće vrijediti tih novaca. Kada bi Amerikancima, koji gledaju na svaki dolar prodavali igru po skoro 70 dolara vjerujem da bi bilo bure negativnih komentara. Da li su oni zato "sitničavi amerikanosi"? Ili su recimo i Nijemci "sitničavi germanosi"? Da li ljude kod nas, na tzv. "našim prostorima" (što god to značilo) koji žele proći jeftinije i sa pravom se žale na cijene igara to čini "balkanerosima" tj, neukim čobanima koji su sposobni samo svirati frulicu, čuvati ovce a od igara poznaju samo bacanje kamena s ramena? Pa i vani se ljudi žale na cijene igara iako su im primanja višestruko veća i igre jeftinije. Ionako mi nije jasno to kvalificiranje sebe "balkanerosom", čak i da je točno sa tim se ne treba mazohistički hvaliti. Ili je to prevladavajuća doktrina razmišljanja u BiH i "našim prostorima"? Hm legitimno ali ne osobito pametno.
Treba vidjeti što će biti na izlasku igre, ja osobno ne bih kupio proizvod od iste firme gdje sam kupio sličnu stvar pa mi je trebalo pola godine da profunkcionira. Ali opet ja se ne smatram "balkanerosom" pa vjerovatno i nisam meritoran za takve stvari.