To ne karakterizira lopova, vec jebenog genijalca!
Ne. To karakterizira lopova.
U biti to više govori o budalama koje dopuštaju da takvi lopovi imaju status kakav Gaben ima sad.
Dovoljan je jedan summer sale da milijuni idiota krenu kupovat idiotne izbljuvke samo zato što su jeftini.
Ne moraju ni bit loše igre, hrpa ekipe će kupit igru samo zato jer je sića na steamu iako nikad ne bi ni razmislili da ju kupe.
Po meni to radi više štete i ovako žalosnoj gaming industriji nego pre-orderi i DLC-i, iako ni za njih nemam gotovo ništa pozitivno za reći.
Ne znam. Slobodno nastavi zvat čovjeka koji te krade genijalcem. Isti čovjek je htio naplaćivati modove i još uvjek naplaćuje beta i alpha verzije igara koje u nemalo slučajeva ne donose sa sobom punu verziju kad izađe nego vrlo vjerojatno nikad ne izađu ili ti naplate opet kad igra izađe.
Čovjek koji ima takve ideje sigurno nije dobar čovjek kolko god on bio voljan od takvih ideja odustati pod prisilom potrošaća.
Ako se mene pita, a bogme i zdravu logiku, Microsoft je isto napravio sa DRM-om na XBONE-u pa su ih svi htjeli zadavit.
Valve je svetac u očima svih bez obzira na njihove poteze i politiku. Takve osobe i firme treba promatrati vrlo pažljivo. Kad tad će zasrat nešto svjetski na štetu nas gamera.
Evo ti Apple. Izvode takve idijotarije da im cjeli (ozbiljni) tech community urla od smjeha u sebi (zbog kredibiliteta šute), a zapravo bi im trebali uvest teške sankcije.
Ovo je zadnje od mene na tu temu. Ako bi nastavljali možemo u PM, al nebi volio da se ovo briše jer je bitna stvar.
Predložio bi možda da se seli u adekvatnu temu.