Igra je beton. Armirani! Ne znam šta se serucka oko kežualnosti, pa šta ste očekivali kako da navuku silne fanove Star Wars univerzuma? Nisu samo CoD/BF gejmeri ciljana publika ovdje...
Grafika je strašna! I ja jedva čekam BF5 i novi ME, to će brate da gori!
Zvuk. Zvukovi i soundtrack u ovoj igri će biti možda nekome dovoljan razlog da da $60. vi ovdje seruckate da ne date pare jer nema kampanje, ali realno, nećete ni morati, igra će prodavati kao vruće kifle i bez nas sitničavih balkanerosa. Ionako svi šeramo, kupujemo kodove na g2a itd.
Gameplay je dobar. Na prvu, moram priznati da mi nije to bilo to, ali već u drugoj partiji mi je bilo puno zabavnije kad sam malo pohvatao šta i kako..
Moram priznati da mi je Drop Zone zanimljiviji mod od Walker Assaulta, nekako mi je WA mapa velika i prazna i čak sam napucao 20-8 k/d skoro samo tako što sam sjedio u cannon turettu i skidao naivne likove koji su išli prema meni na totalno otvorenom području.
Ima mnogo lijepih momenata igra, pa samo momenat kad sam rokao po rebel scum-u iz blastera, a pored mene protrčava Darth Vader, all out swingin his lightsaber.. EPIC! :)
Ko nije fan, biće mu dobra, ko jest, biće mu još bolja i to je to. Možda neće biti GOTY, ali uz COD BO3 može poslužit bar godinu dana za ubijanje vremena sa ekipom online...