Prelazim ovih dana i sve slabije ocjene su potpuno zasluzene. Netko je na forumu rekao da je koncept sa TV serijom ispred svog vremena ali moram reci da po mom misljenju to nikako nije tocno tj da je sve otislo unazad jebacki.
Svaki put kad dodje serija vidis koliko te iscupa iz igre i jednostavno ne uzivam. Sama serija ima low budget feel i toliko lose scene da je za krepat od dosade. Svaki put zaspim skoro. I cemu toliki praise za Aidana Gillena? Lik blowa totalno, Ashmorea da ni ne spominjem. Liam Burke i onaj ITovac iz Monarcha ...damn dude. Jedino bas rula Lance Reddick, covjek totalno rula. Bas ima nekoliko in-game scena sto bi najcesce ugurali u seriju i vidis koliko je odmah zanimljivije. Ne da je korak nazad, nego generacija nazad. Gaming je postao toliko cinematic i ljudi rade cuda od storytellinga, a jedan Remedy koji je poznat po prici se odlucio na hebenu TV seriju.
No nije ni to problem toliki, sto se dogodli sa pisanjem Remedya? Ne mogu vjerovat da je ovo legendarni Remedy koji nam je dao Paynea i Wakea. Prica je ziva dosada i toliko generic da ne mogu vjerovat. Obozavam Remedy i od starta sam htio lajkat ovu igru al jednostavno ko da ni sami nisu znali sto napravit. Na sredini sam 4. chaptera i totalno sam razocaran pricom. Vise je zanimljiviji Paul Serene nego nas lik. Remedy je uvijek imao taj svoj feel sa odlicnim i dubokim main likovima, a o Jacku prakticki nista ni ne znamo. Jbt ljudi su napisali Max Paynea koji je drugi svemir za ovog tu...
Ima par cool momenata al brzo se zaboravi. Zapravo, osim scene na mostu ne mogu izdvojit ni jednu pamtljivu scenu. Sam gameplay je cisto solidan i napucavanje ali nista posebno gledajuci sveukupno. Jbt i danas kad zavrtim max paynea osjetis onaj gust napucavanja koji je i danas zanimljiviji od ovih time-mehanika.
Vidi se da je ova igra produkt Mattrickovog TV TV TV Xboxa prije Spencerove promjene, a i sam Remedy je morao promjenit svoju direkciju da bi ugurali ove "TV zvijezde", a proslog glavnog lika ubacili ko vozaca taxija u igri..
Jako slabo..