Blade
Lijepo je vidjeti kad neko omaložava druge zbog nečega što je činjenica. Ko ti, recmo! Nisu ljudi glupi. Kužiš, bogte? I lijepo sam naveo - uređaj je preskup za ono što u sebi sadrži I TO JE TOČNO! To nikako ne možeš pobit.
Što je bilo sa 3DS-om na launchu, hm? Ajd mi odgovori. E kad odgovoriš točno, onda ćeš nakon toga zašutjet JER se to odnosi na činjenicu gore što sam napisao.
Ah, tuga. Ne omalovažavam nikoga. Rekao sam da se vrlo vjerojatno u današnje doba samo djeca upuštaju u "borbe konzola" i da jedino njih zanima čije su specifikacije jače. Naravno i one koji se tako osjećaju. Tu ne mislim ništa loše, i djeca su ljudi. Ako će se nečiji ego napuniti s činjenicama da je nova Nintendova konzola hardverski slabija od prošle generacija Sonya ili bilo koga drugoga, tko sam ja da zaustavim njegovo veselje. Iz istog razloga vjerujem da ljudi hrle u kino dvorane gledati Transformere jer gledaju super dizajnirane robote kako se mlate, kao i što čekaju novi spot Lidije Bačić u nadi da vide više golog dupeta.
Što je bilo sa 3DSom na launchu ? Ne bih znao, ne pratim, nije me briga. Nije nikoga briga vjerojatno. No zahvalan sam što naša zajednica ima toliko članova koji prate razvoj prodaje konzola i nadam se da gaming kompanije imaju neke scout službe da prepoznaju takve talente. Svi znamo da je to najbitniji segment prilikom kupovine ičega.
Ne razumijem uopće poantu ovoga. Nisam pogledao, niti mislim, ali eto pretpostavljam zbog tvoje furiozne reakcija da je launch bio brojčano nikakav i da nije imao neku dobru podršku igara ili nešto slično ? Uglavnom, opća katastrofa je bio jel ? I što ćemo sad s tim ? Da li je to razlog povećanog saliniteta svjetskih mora jer su suze kupaca 3DS-a otišle u ocean? Osoba X: "POBOGU, KAKO SMO MOGLI KUPITI NEŠTO ŠTO SE NE PRODAJE ?" Osoba Y: "STVARNO SMO KRETENI. MISLIM JEBEMU SVE, ZABAVLJAJU ME PHOENIX WRIGHT, ZELDA, MONSTER HUNTER, MARIO I POKEMONI, ALI EEEEJ, PA JESI VIDIO ŠTO SE DOGODILO NA LAUNCHU ?" (osoba X izvršila suicid nakon iznesenih činjenica) (osoba Y živi na ulicama Nagana, ljudi mu bacaju yene u šešir s obzirom da se igranje 3dsa danas smatra uličnim zabavljanjem)

Si čuo možda da i Joy-coni imaju oko 200 GFLOPS-a snage kad se prištekaju na konzolu?
OH NE 200 GLDOOIPJ#E$OIHGFSA ?????? RUŠI DIONICE, JOYCON IMA 200 FLJHEOWPSA !!!
Vidiš, nikog kog zanima Nintendo nije briga. Neznam ni što to znači, jer mi........ puca kurac :)
I iako nisam htio direktno prozivati, ali ti ne razumiješ neke fundamentalne principe u ovoj priči. Krenimo od osnove da nisi htio kupiti Switch, i tvoj već pripremljeni reply "kako ti znaš što sam ja htio a što ne" odbacujem u startu. Uglavnom, nisi ga htio kupiti, no dovoljno te briga da kreneš u borbu sa specifikacijama i cijenom. Kupci Switcha ne kupuju konzolu zbog onoga što je u konzoli, zbog onoga što ti smatraš preslabom mašinom za preveliku cijenu, već zbog načina igranja koji je drugačiji od onoga kojeg mu nude konkurenti. Zbog već ustaljenih franšiza i u ovome slučaju već najavljenih igara koji su nastavci, spiritualni nastavci, ili se jako temelje na igrama koje su svjetski priznate na svim razinama.
Ne razumijem zašto je ikome toliko stalo da ova konzola uspije ili ne uspije ukoliko je zainteresiran za dijametralno suprotne stvari ? Gdje se rađa ta opsesija ? Mislim ako netko želi toliko žarko odigrati Zeldu, SM Odyssey ili Xenoblade, ja ga pozivam u svoj skromni dom. Možete ući i sa Sony majicama, zrak u mojoj sebi ne grize takve. S druge strane, nadam se da se neće odigrati neka buna u kojoj ćete spaliti nas kupce Switcha samo zato jer smo željeli odigrati igre koje će izaći za tu konzolu i koje ćemo odigrati na način na koji ta konzola to nudi. Ali lijepo je što mislite o nama.