Nisam vidio post, no koliko sam čuo bilo je uvreda i napada na mene, te su izrekle i neke prijetnje i slično. Jad, čemer, batine kad me vidi, tako nešto, nije ni bitno. Uglavnom, neznam dali Master ovo čita, da li će pročitati kada se vrati, ali napominjem da je ovo iskreni post i da se ne zajebavam.
Želio bih ti se ovim putem ispričati Master. Nažalost, moj jedan post je izazvao kod tebe reakciju, nakon tvoje reakcije je došla moja i na kraju je došlo do ovoga i zaista mi je žao što ne možeš sudjelovati na forumu, na kojem očito voliš sudjelovati, zbog nekog mog inicijalnog posta. Nisam znao da ti je toliko stalo do pitanja u gaming industriji, odnosno do uspjeha ili neuspjeha Sonya, Nintenda ili neke treće firme, te da ćeš neke komentare možda čak i shvatiti osobno kao napad direktno na tebe. To moja namjera nikada nije bila.
Pamtim te iz vremena Gameplaya još tamo od 2004. kao jednog od istaknutijih članova zajednice, ali nikada nisam imao dojam da si osoba koja će ući u žustre rasprave te vrijeđati prilikom istih, možda zato jer sam se ja poprilično odmaknuo od rasprava u gamingu u kojima si ti ostao aktivan pa nam se putevi nisu susreli, pa sam propustio vidjeti da te stvarno smeta kada netko u negativnom kontekstu spominje nešto što ti voliš, ili ako netko stane u obranu nečega za što ti misliš da je precijenjeno, nevaljano ili nešto treće. Ja sam se u tom smislu možda zaletio i da sam znao da će doći do ovakvih problema i teških riječi ne bih ništa ni napisao.
Uglavnom, očito je da nam se neka stajališta ne poklapaju i da ne volimo iste stvari. Ja se nadam da mi nećeš zamjeriti što eto ja osobno volim nešto što ti ne i ukoliko te iznošenje mojih stavova smeta i ukoliko ti smeta općenito vidjeti moje postove u kojima ja komentiram oko neke konzole, igre ili nečeg trećeg ja ću se suzdržati komentiranja. Ukoliko ti to želiš jasno.
Želim ti da uživaš u igranju, u uspjesima ili neuspjesima određenih kompanija i općenito u sudjelovanju u gaming zajednici. Eto, ja nisam toliko u tome i nisam znao da postoje ljudi koji se stvarno na neki način bore za svoja mišljenja što se gaming industrije tiče, te da će bilo kakva kontra njima izazvati ovakve reakcije. Ako se ikad nađeš u Rijeci, možeš me slobodno kontaktirati, postoji nekoliko dobrih rakijarnica ovdje pa ih možemo ići popiti nekoliko. Ako dobro pamtim, ti imaš neke svoje pa ih možeš donijeti da probam. U dobrim sam odnosima sa alkoholom. Ako me želiš izvrijeđati, napasti, možeš i to, ja se odupirati neću. Pokušavam biti dobar čovjek prema svima, i ako ja nekim svojim postupkom ili u ovom slučaju trpljenjem mogu učiniti nekoga iole zadovoljnim i sretnim, onda je i za mene osobno to sreća.
Nadam se eto da smo zaključili sa ovime našu raspravu i da možemo oboje uživati dalje u forumu, ali i svaki od nas u onome što voli. Živio !