O snazi hardvera i specifikacijama danas ionako pričaju uglavnom osobe u ranoj fazi srednje škole, ili pak oni kojima je najveća zadovoljština u životu što imaju, točnije rečeno što su fan nečega tehnički superiornijeg pa moraju to podijeliti sa ljudima na internetu koje ne poznaju niti će ih vjerojatno ikada upoznati.
Lijepo sročeno :)
Najglasniji je, očekivano, onaj koji neće ni kupit konzolu :) i za kojeg nit ne znam što se javlja....pecne kad vidiš onakav odlomak koji se tiče direktno tebe, a Masteru? :)
Što se same konzole tiče, sve je to fora, ali više nije za mene.
Koliko god da će novi Mario ili Zelda vjerojatno bit odlične igre, ne znam da li bi ih igral.
Možda da dobim konzolu i igre, svakako bi ih isprobal, ali kroz zadnjih desetak - petnaestak godina sam "izdefiniral" žanrove igara i svoj način igranja i meni ovako nešto više nije zanimljivo.
Naravno, imat će svoju publiku koja će najvjerojatnije uživat i nemam apsolutno ništa protiv toga. Ova konzola ne cilja na PS4 / X1 / PC igrače, oni zbog inferiornijeg grafičkog prikaza ionako ne uzimaju Switch previše u obzir. Bar ne ovi koje je Blade sažel u jedan odlomak.
Ponuda igara će biti veliki adut za prodaju i uspjeh konzole. Zasad su li-la, ali, realno, nije ni PS4 na samom početku očaraval sa exkluzivama, kao što X1 ne očarava uopće jer nema sa čime.
Ako će štekat sa 3rd party igrama, moglo bi im se obit u glavu, bez obzira na sve Zelde i Marie ovog svijeta