Trenutno se igra na Pro konzoli vrti jako dobro, moje oko vidi da to ide do 60 fpsa i sve ide glatko, a siguran sam da mi do platine niti jednom fps nije pao ispod 30, bez obzira što se događalo na ekranu.
Zanimljivo je kako svi mi drugacije imamo taj feel za glatko :)
Bas sam neki dan isprobao Pro i to je meni osobno sve samo ne smooth iako tu i tamo zna uletit koja smoother scena.
https://www.youtube.com/watch?v=grmz_bF-NuY
Kao sto vidis tamo oko 7. minute zna past i ispod 30, a jos bitniji je frame-time (ovaj desni graf) svaki put kad to skoci gore dolje imas neispravno prikazan frejm sto je za tebe trzaj na ekranu a to najvise osjetis na kontroli ili okretanju kamere. FPS je all over the place, bas se nisu nesto proslavili. Bolje da su dali opciju 30 ali sa ispravnim framepaceingom tada bi bilo najugodnije za igrati jer ovaj "high" mod tj supersampling sa 1800p checkerboard ili koliko su vec izvukli jer nazalost uz cap na 30 dodatno sheban zbog neispravnog prikaza frejmova pa imas dojam da jos vise pada i zato je ovaj "60 fps" smoother.
Mislim da kad probas pravih 60 (ili bar blize) u ovom naslovu da ces vidjeti jos vecu razliku. Evo bas igram infamous second son ovih dana koji je na OG PS4 imao isto otkljucan FPS koji se vrtio 40ish kao FFXV sad i bas se kuzi razlika sad na Pro kada puca na 60 i dost cesto i drzi taj cilj.
Primjeri bas dobrih 60 fps naslova koji su ultra glatki su MGSV, Battlefront, Siege, Overwatch, BF4 (Pro) itd