Pošto igra ionako ima samo hvalospjeve koje ću izreć kada pređem igru do kraja, evo zasad 4 stvari koje me iritiraju:
- Kao i Urbana, što X služi za sklanjanje i ambush. Nekad ne želim napast protivnika nego se prišuljat i ako slučajno na ekranu uleti "ambush", eto neželjene borbe
- Kvazi mutavi glavni lik. Ok, to je odlika serijala, al ima nasnimljene određene povike u borbi kao i komentare kad level up-a. Dakle glas postoji. Mogli su komotno snimit sve onda.
- Oću vježbat prje spavanja, mačka mi neda i tjera me na spavanje, oću malo švrljat ulicama ili nešto obavit, mačka neda i smatra da sam preumoran za to. Pa dobro smijem li ja nekad na svoju ruku nešto napravit bez da mo to đubre Morgana ne brani?
- Ovo se nadovezuje malo na prošlu stvar. Brzo dani prođu. Volio bi nekad i više aktivnosti izvodit u gradu u jednom danu, a često bude da mogu samo jednu ili jedva dvije aktivnosti. Karikiram, odem s Ryuijem trenirat, gotov dan, a komotno m bi možda navečer mogao još nešto napravit. Nije svaki dan isti, al to baš djeluje limitirajuće.
Napomena, tek sam 15ak sati igre prošao i nakon 4 razine Mementosa idem u drugu palaču od onog plagijatora slikara.