Nepopravljivi smo. Nema i nema komentara i cim "komadi" u pitanju i seks evo ih.
https://www.youtube.com/watch?v=watch?v=R6NY58rcc0Q
Mada netko sa strane na ovo može gledati kao na poražavajuću činjenicu, jer, realno, raspravljamo i idealiziramo virtualne djevojke,
waifu wars su istovremeno i odličan znak zajebantskog forumskog ozračja. A i u njima leži određena čar Persona igara i samog JRPG žanra općenito.
Šta se tiče samih cura Persone 5, kod mene je situacija istovremeno jednostavna i komplicirana. Kakav sam uostalom i sam. U životu sam se preveć nagledao djevojaka kakva je Tae Takemi. Obično devastirane na lošim zabavama, lako pristupačne i lude, čak i previše lude za moj ukus, Tae u ovoj priči je ipak najbolja i ultimativna verzija tog tipa; u ovom konkretnom slučaju čak i lokalna doktorica. Iako stvarno održava svoj šarm tijekom čitave igre i dogurao sam do 10. ranka s njom, Tae me ipak ne može previše impresionirati.
S Makoto znaš da bi "potrajalo", jer Makoto je onaj tip cure koja vješto balansira i uživa između neke random
shonen mange i npr. nekog djela J. P. Sartrea. Makoto je i odlučna, inteligentna cura, u masu primjera odraslija čak i od profesorice Kawakami, što je apsurd, složit ćete se. Potpuno isplanirani život i donošenje odluka, ali ne boji se hvatati potpuno nova iskustva. Jedino što mi pada na pamet zašto Veigue-san ne može pronaći ništa dobro za reći o njoj je sigurno zato što je smatra dosadnom
plain curom. Neka me ispravi ako griješim. Priznat ću jedino da na kraju pada u totalni
anime archtype, što nije nužno loše, ali je kritika na mjestu. Ipak, sve zaboravljam kad je vidim dugokosu.
Long haired Makoto saved my life.Ann sam već spominjao u negativnom kontekstu, što je čisto na osnovu predrasuda i njezine neodlučnosti. Ann je nekako i najusamljenija cura igre, pa ispadam gad, ali... Ann je ona cura zbog koje se slomiš da joj priđeš u klubu, a onda nakon nekog vremena ona hladnokrvno ode na šank između par muških glava. Nitko joj ne može poreći ljepuškastost, ali odavno je veliki Ian Morrissey opjevao
Pretty Girls Make Graves. Ann je totalno
shallow i onaj tip cure kojoj su stopala u različitim smjerovima, pa ni sama ne zna gdje ide. Ona je zapravo dosadan pick Persone 5.
Hifumi je meni najljepša, definitivno. I drugi pick nakon Makoto. Hifumi je cura za koju ne možeš vjerovati da si je osvojio, pa si ponosan i hvališ se okolo sa njom tako što je stalno vodiš u grad na smrznute jogurte i ostale fore. I cura koja o shogiju priča sa istom strašću kao ti o Yu-Gi-Oh-u prije 15 godina.
Eto, ukratko ovih par cura o kojima sam htio napisati par redaka. Ima tu još nenapisanog potencijala.
Zamislite samo situaciju u kojoj se budućnost poigrava i Atlus izbacuje neku Eternal Punishment verziju Persone 5, igra nam daje ove starije likove iz igre i njihove verzije priče ili nešto sasvim peto. Neke zavrzlame po Shujinu sa fucked up Kawakami kojoj nije problem spetljati se sa maloljetnicima, epske profe Usami i najljepša Chouno, propala novinarka alkoholičarka Ohya (ona bi bila neka verzija Maye Amano), i naravno - Sae "one letter off from bae". Pa AlexY bi momentalno zaboravio na potencijalne rimejkove dvojki. ;P