A kad se sjetim da sam bio skeptičan radi ovih social aspekata (iako sam ih tek dodirnuo zapravo ali imam nekakvu predodzbu kako će to izgledati tek). Što će tek biti kad mi daju još veće slobode :)
Prva Persona, a?
Nadam se samo da ne očekuješ neku epsku slobodu, jer je baš suprotno. Igra je u većoj mjeri zapravo realni prikaz školske godine nekog tinejđera. Sjeti se sam kako si izgledao nakon 7 sati škole u jutarnjoj smjeni kad bi došao doma. ;D Ali za razliku od pravog života, Persona ti daje mogućnost da se dobro izorganiziraš (Persona je zapravo jedino mjesto gdje sam organiziran maksimalno). I baš ako uspiješ prebrodit tu anksioznost i stres "ne mogu stići sve" (a u tome ti sigurno neće pripomoći ni meme Morgana), shvatit ćeš da prolaziš kroz veliki, VELIKI JRPG. Slušaj loading screen i Take your time.
I ne slamaj srca okolo, ni ne trudi se, Makoto je cannon.
Veigue očito voli kad ga cura zove guinea pig. ;P
Veigue Ma obozavam te punk/goth komade (zapravo ne diskriminiram cure, volim ih sve ). Bas je poslastica doc u kliniku. Jel ce i ona dat kakav medicine za obnovu spa ili samo mogu pomocu kafe obnavljat?
Nije mi prva persona. Prva persona je bila mislim innocent sin. Tamo je bio feature da pustis rumor i onda on postane stvarnost. Sjecam se cepelina i da je akter bila novinarka ali mislim da tamo nije bilo social elemenata (bar ne na ovakav nacin iz persone 5)? Nisam je nikad zavrsio nazalost :(
Da, ne ocekujem neke slobode. Sad sam na 12h ali kako bih rekao, konacno kao da smo izasli iz nekog tutoriala pa se mogu vise sa confidantima druziti, hodat kroz grad, radit. Vise je mogucnosti :) Ograniceni a opet slobodni :)
S druge strane 12h igre a tek je proslo mjesec i pol dana :) skola traje ajmo rec 10 mjeseci. Vremena napretek za sve :) Opusteno