Btw. ako itko zna gdje u gradu mogu nać Ann za druženje itd.? Konačno sam si nabio Guts i Charm. Prije je bila u Underground Mall-u ili di, nemrem se sjetit.
I dalje je u Underground Mall-u. Uvijek je u Underground Mall-u. Ann je to.
Nekad zna bit i u učionici, a nekad je i nedostupna, ali to su teže rijetkosti. Mislim da u jednoj fazi zahtjeva Kindness na 3 da bi mogao nastaviti Social Link sa njom, ali svejedno bi ti se trebala pokazivati na mapi.
Zanimljivo, Ann mi je uz Ryujija jedan od onih likova koji odlično krenu, ali nakon nekog vremena upadnu u prosječnost i predvidljivost. Dok je recimo situacija sa Sojirom i Makoto skroz drugačija. Preporuka za Sojirov Social Link, stvarno odlična priča, a Makoto mi je najdraži i najbolje napisani lik za sada. Kad gledam u globalu, ova postava likova mi je najdraža u serijalu, funkcioniraju odlično. I Yusuke. Yusuke ima bogovske izjave, stvarno je čudak. Izgleda kada se nikako ne uklapa u ovu ekipu. Tek sam na pola igre, igra me ima vremena još iznenaditi, a u ekipu mi se tek sad pridružila i (ime lika, spojler nakon trećeg dungeona) Futaba, a taj lik ima epski potencijal. Svakim novim danom sam sve bliže kraju ove igre, i stvarno mi to teško pada, igra mi je prirasla srcu totalno. Pravi Persona osjećaj.
Uglavnom, na 55 sati sam i uživam kao da mi je prvih 5. Na pravom sam putu da dignem sve skillove na max, a onda na ng+ i sve Confidante, priče su im svima stvarno zanimljive. Teško je detaljnije o igri zbog spoilera, ali baš zato bih volio da se svi skupa osvrnemo malo više na samu igru jednom kad je završimo, pogotovo vi kojima je ovo prva Persona.