To brojiš u paketu i Lost Legacy, onii san?: p Meni je blizu, ali taj U2...damn.

Meni je U2, vjerojatno dijelom zato jer sam ga igrao dok sam još bio nabrijan na serijal pa mi je odlično legao

Zero ne, ne onii san bas 4 😃 nakon LL (onaj sa zenama kakl moj frend kaze hahaha) sam sve opet odigrao i 4 mi je bas najjaci

Trenutno igram trojku da konačno kompletiram PS3 trilogiju. TLoU mi je kudikamo draža igra, no zabavi se čovjek s ovime. Nakon toga mogu konačno krenuti s 4. nastavkom 🙂

Sada sam osvjestio da je Naughty Dog na prethodnoj generaciji izbacio 4 igre, a sada će možda dvije 🙁

Deadwalker
      Naughty Dog igre ovu generaciju:

1. The Last of Us Remastrered (2014)
      2. Uncharted 4: A Thief's End (2016)
      3. Uncharted: The Lost Legacy (2017)
      4. The Last of Us Part II (2020)

Počeo sam danas U4. Moram reći da je dojam puno bolji od U3.
        Iako U4 i dalje ima klasičnih Uncharted bolesti (više puta me ubije skok u provaliju nego metak), ali su barem kontrole i kretanje bolji od U3.

emilijo tehnički da, no jedno je remaster, a drugo standalone ekspanzija. Na prošloj generaciji to su ipak bile punokrvne četiri igre 🙂

Zadnja 2 tjedna se dosta grindalo i s danasnjim speedrunom (trebalo mi oko 5 sati) pala i Platina.
          Ovo mi je tek 2. Uncharted Platina (jedina dosad U2 na PS3). Ujedno mi i jedna od drazih Platina (20 ih imam).

Onaj koji ne izlista rezultate prodaje kad netko spomene konzolu koju ne posjeduje

zontra U svojoj gejming karijeri sam osvojio 15 stopostotnih platina iz Uncharted igara:

1. Uncharted: Drake's Fortune - 4X
            2. Uncharted 2: Among Thieves - 4X
            3. Uncharted 3: Drake's Deception - 4X
            4. Uncharted 4: A Thief's End
            5. Uncharted: The Lost Legacy - 2X

lol a najjace mi je kako izignorira sve i rokne ovakav info.
            Kakav kralj

emilijo Pa ne znam otkud ti da sam ja fanboy?! Moras imati barem 2000 sati u igri da mozes biti fanboy, tako da mi ipak nedostaje par stotina.

Nakon 8. poglavlja mogu reći da ovo opasno ide u smjeru da mi bude najdraži nastavak. Lost Legacy me oduševio, no unatoč lijepim lokacijama, nisam lud za tim settingom. Ovo je već druga priča. Škotska je predivna.

zontra Jok, igram kako bi i Drake u stvarnosti. 😆

Matador Skok u krivom smjeru i mene dokrajči svako malo. Srećom, to je napredovalo jako puno od dana Drake's Fortunea kojeg sam dulje vrijeme prelazio koliko me živcirao nepreciznim kontrolama.

Fico Sjećam se u Drake's Fortuneu, 15 minuta sam visio na nekom stupu (tada sam još imao živaca pa nisam odmah išao na YT pogledati walktrough), umro sam valjda 10 puta zato jer jednostavno nije "htio" skočiti dovoljno daleko da se uhvati za sljedeći rukohvat. Užas!
              Danas isto odradio Škotsku, jako zanimljivo, nije mi dosadno ni pentranje, ni skakanje i ostale gluposti. 🙂

Čudno je vidjeti da ima ljudi koji se tek sad susreću sa serijalom. Ali shvakako je pohvalno jer je velika šteta ne odigrati serijal kao što je Uncharted!.

Jbg koliko god Uncharted 4 bila vrhunska igra, ne mogu ga staviti ispred legendarne dvojke. Možda su ljudi zaboravili ali u ono vrijeme ništa slično nije postojalo na konzolama. Od vrhunske grafike, odlične akcije di si imao filing kao da gledaš najbolje akcijske filmove, nevjerojatnih scena di bi se trebao uštipnuti da skužim da ne sanjam, zanimljivih likova i sasvim okej priče, kvalitetne muzike i ful zabavan mp..

I nakon te igre svi su htjeli biti Uncharted. Pa čak se Resident Evil 6 ugledao na njih.

Ja samo ne kužim zašto ljudi trojku još uvijek smatraju smećem.
              Meni je u najmanju ruku rame uz rame sa dvojkom.