2 mjeseci kasnije

Dosao do 18. chaptera, blizim se kraju. Sad kad gledam, s obzirom da sam igru zadnji put presao prije 4 godine kad je izasla, zapravo mi je sve ostalo u odlicnom sjecanju. Svakog dijela sam se sjecao, sto treba raditi i gdje ici. Ali to je dobro, znaci da mi se igra urezala u pamcenje. Igram inace na Crushing trenutno. I zapravo je dugacka igra, sad sam na nakih 8 i pol sati, racunam da ce mi trebati negdje 11/12 sati. A stvarno sam se zurio u ovom prelasku, nisam nista sa strane istrazivao.

Usput sam i probao MP, nije mi vrag dao mira, ipak nisam mogao cekati sljedeci tjedan. I skroz sam zaboravio da postoji Classic Mode, kojeg su ubacili par mjeseci nakon izlaska igre, kad sam ja vec duboko bio zadubljen u Division, a imam dojam da je dotad vecina Uncharted 2/3 MP veterana napustila MP. Ali oh boy, skoro sam suzu pustio. Classic mode je fantastican. Bas se osjeti onaj U2/3 feel (cak vise i U2 sto je dodatni plus). Imas pusku, pistolj, granatu, par boostera i snadi se druze. Cisti skill odlucuje pobjednika. Nema radara, downanja, revivanja, Sidekickova, Mysticalsa i slicnih gluposti. A jos i ono strafanje kad vidim, koliko to pomaze ako dobro strafeas, e odusevljen sam. Bas sam dobio onaj istinski osjecaj uzivanja kad sam odigrao par meceva. Cak ima i dosta igraca u Classicu, makar ih je vecina odlicna, pa nije lako. Defenitivno cu se posvetiti puno MP-u tokom proljeca. Sad cu pocet lagano regrutirat staru Uncharted gardu i ove iz Divisiona da vide sta je pravi PvP.
E kako mi je ovo trebalo, da sam znao da je Classic mode ovako dobar, vratio bih se jos 2017. u igru.

8 dana kasnije

Prvih 5 poglavlja riješeno. Jedino mi je ovaj nastavak ostao da dovršim serijal s "velikih" konzola i već vidim da bi mi mogao biti najdraži nastavak. ND su majstori.

To brojiš u paketu i Lost Legacy, onii san?: p Meni je blizu, ali taj U2...damn.

Meni je U2, vjerojatno dijelom zato jer sam ga igrao dok sam još bio nabrijan na serijal pa mi je odlično legao

Zero ne, ne onii san bas 4 😃 nakon LL (onaj sa zenama kakl moj frend kaze hahaha) sam sve opet odigrao i 4 mi je bas najjaci

Trenutno igram trojku da konačno kompletiram PS3 trilogiju. TLoU mi je kudikamo draža igra, no zabavi se čovjek s ovime. Nakon toga mogu konačno krenuti s 4. nastavkom 🙂

Sada sam osvjestio da je Naughty Dog na prethodnoj generaciji izbacio 4 igre, a sada će možda dvije 🙁

Deadwalker
        Naughty Dog igre ovu generaciju:

1. The Last of Us Remastrered (2014)
        2. Uncharted 4: A Thief's End (2016)
        3. Uncharted: The Lost Legacy (2017)
        4. The Last of Us Part II (2020)

Počeo sam danas U4. Moram reći da je dojam puno bolji od U3.
          Iako U4 i dalje ima klasičnih Uncharted bolesti (više puta me ubije skok u provaliju nego metak), ali su barem kontrole i kretanje bolji od U3.

emilijo tehnički da, no jedno je remaster, a drugo standalone ekspanzija. Na prošloj generaciji to su ipak bile punokrvne četiri igre 🙂

Zadnja 2 tjedna se dosta grindalo i s danasnjim speedrunom (trebalo mi oko 5 sati) pala i Platina.
            Ovo mi je tek 2. Uncharted Platina (jedina dosad U2 na PS3). Ujedno mi i jedna od drazih Platina (20 ih imam).

Onaj koji ne izlista rezultate prodaje kad netko spomene konzolu koju ne posjeduje

zontra U svojoj gejming karijeri sam osvojio 15 stopostotnih platina iz Uncharted igara:

1. Uncharted: Drake's Fortune - 4X
              2. Uncharted 2: Among Thieves - 4X
              3. Uncharted 3: Drake's Deception - 4X
              4. Uncharted 4: A Thief's End
              5. Uncharted: The Lost Legacy - 2X

lol a najjace mi je kako izignorira sve i rokne ovakav info.
              Kakav kralj

emilijo Pa ne znam otkud ti da sam ja fanboy?! Moras imati barem 2000 sati u igri da mozes biti fanboy, tako da mi ipak nedostaje par stotina.

Nakon 8. poglavlja mogu reći da ovo opasno ide u smjeru da mi bude najdraži nastavak. Lost Legacy me oduševio, no unatoč lijepim lokacijama, nisam lud za tim settingom. Ovo je već druga priča. Škotska je predivna.

zontra Jok, igram kako bi i Drake u stvarnosti. 😆

Matador Skok u krivom smjeru i mene dokrajči svako malo. Srećom, to je napredovalo jako puno od dana Drake's Fortunea kojeg sam dulje vrijeme prelazio koliko me živcirao nepreciznim kontrolama.