PS2MASTER Na RB-u kažu da igra izgleda "OK" te da su osvijetljenje i teksture "slabe" Ne mogu vjerovati.Pa nek bace pogleda na ovaj video. Morti promene mišlenje i nauče neš : http://www.youtube.com/watch?v=0ZFquhQiC88
Nexus Koga briga ?Hoćemo se praviti da ne postoji drugi forum?Očito da sam to naveo u zajebanciji...isto kao sto ce netko zaljepiti neku nebuloznu sa GAF-a...
renda Torca malo si preagresivan,samo nas nije briga kaj se tam prica,niko se ne pravi da ih nema,chillax.
Nexus Torca malo si preagresivan,samo nas nije briga kaj se tam prica,niko se ne pravi da ih nema,chillax.Preagresivan? nemoj ti o tome...Rekoh već...očito je u zajebanciji stavljeno sto pokazuje i na takve tvrdnje...
skyr3xx Pogledao Gamersyde video. H-O-L-Y S-H-I-T.Ko da me je netko ubacio ravno u Indiana Jones film , grafika , detalji na likovima , akcija...dayum. Tih 15 minuta prošlo u sekundi. Osjećam da će biti sranja s onom ženskom
fan-of-war Meni je ovaj drugi dio gameplaya slabiji od prvog.Znam da je Nate i prije rusio zakone fizike ali kada sam vidio s kojom lakocom skace sa kamiona na dzip doslo mi je lose.Ocekivao sam da ce ga godine ipak donekle usporiti,a on jos ludji.
PS2MASTER Ocekivao sam da ce ga godine ipak donekle usporiti,a on jos ludji.Ke stariji, to blesaviji. Pogledaj Sullya samo.