Pogledao sam dva puta i šta reći nakon ovoga sad sa sigurnošću mogu reći da ne želim da je ovo zadnji Uncharted nastavak!
Barem da naprave još jedan na PS5...Recimo The Last of Us 2, novi IP pa Uncahrted 5.
Imam filing da bi mi ovo mogao biti najbolji nastavak, čak bolji i od legendarne dvojke. Čini mi se da će Uncharted 4 biti dvojka na steroidima. Pa scene izgledaju ko iz najboljih akcijskih filmova. Količina detalja je nevjerojatna. Svaka čast Lari (odlična igra i jedva čekam PS4 verziju) ali Nathan nema konkurenciju.
Elena je najljepša u ovom nastavku, a izraz lica kad Nathan kaže "o shit" izgleda ko da je živa osoba.
Ako se sjećate gameplaya na otoku pa kad neprijatelji kažu da su Nathan i družina imali brodolom. Nadam se da će barem mali dio toga biti gameplay, a ne samo animacija. Znam da smo već u trojci imali dio na brodu i to mi je jedan od hajlajta serijala.
Zna ND posao, dobro da nisu odmah pokazali cijeli demo. Sad su se ljudi opet nahajpali i pretpostavljam da ćemo kroz mjesec - mjesec i po vidjeti in game trailer Uncharted trilogije, te da će se ta kolekcija prodavati ko burek nakon izlaska.
Jedan mali minus. Nakon šta je bio sav blatnjav, malo se vozio na motoru i blato je u potpunosti nesatlo