CroZac_Drake Nije da me toliko smeta ko njega, ali me smeta i iz tog razloga ne igram nikad s Flynnom u MP-u... al kao što kažete ionako je Lazarević najbolji od villaina. One lineri mu ubijaju.
Flipper Nevjerojatno kako ovo čudo izgleda. Inače, meni je rođendan 09.5. pa eto može igra za poklon. :
renda Bas me zivciraju konstantna sranja o tome kak je Nate masovni ubojica,a koji lik iz igre nije,ali ne,Nate je posebna prica jer nije neki assassin ili vojnik,a o Larinim killovima ni rijeci ili recimo Jaku,bas gluposti.
CroZac_Drake Ne kužim di je frka, Zoran je sve reko već davno: "You think I am a monster, but you're no different than me, Drake. How many men have you killed? How many - Just today?"
Nexus Ne kužim di je frka, Zoran je sve reko već davno: "You think I am a monster, but you're no different than me, Drake. How many men have you killed? How many - Just today?"
Solid_Snake Ne kužim di je frka, Zoran je sve reko već davno: "You think I am a monster, but you're no different than me, Drake. How many men have you killed? How many - Just today?"
zontra Ne kužim di je frka, Zoran je sve reko već davno: "You think I am a monster, but you're no different than me, Drake. How many men have you killed? How many - Just today?"Eto vidite, zasluzio je umrijeti u ovom nastavku.