Flipper Ne kužim di je frka, Zoran je sve reko već davno: "You think I am a monster, but you're no different than me, Drake. How many men have you killed? How many - Just today?"Točno to. Drake je negativac. Radi zaigranosti i hira pobije stotine ljudi. Treba krepati a da bi imalo smisla nadam se da se istovario u Elenu i da ćemo na kraju igre vidjeti kao njihovog sina ili kćer i kraj...tek toliko da možemo s tim djetetom igrati Uncharted 5 na PS5. Mora i Drake ostaviti nasljedstvo.
CroZac_Drake Obožavam ovakve videe, ali isto tako me nahajpaju previše, a u ovom slučaju malo i "rastuže" kad skužiš da je to vjerojatno to. ...Pao preorder za Special edition jučer. :)
viper89 Obožavam ovakve videe, ali isto tako me nahajpaju previše, a u ovom slučaju malo i "rastuže" kad skužiš da je to vjerojatno to. ...Pao preorder za Special edition jučer. :)I ja. Predobro nesto. Kakav studio.
zontra 48GB igra ima. Znaci morat ce se opet brisat mnoge igre s Harda. Sad bi mi jos samo falilo da ubace odlicne igre za 4. i 5. mjesec PS+ i mogu komotno otic po hard od 1TB.
Soul Sad bi mi jos samo falilo da ubace odlicne igre za 4. i 5. mjesec PS+ i mogu komotno otic po hard od 1TB.
Flipper Definitivno će biti čeljust do poda i upitnik iznad glave "kako je ovo moguće na PS4"' Stvarno jedva čekam ovu igru.