Kako failam sa Patron Warriorom to nisu istine. Ne odustajem dok ga ne budem igrao na solidnijem levelu. Mozda da se prije doguram s Paladinom do 10-9 ranka pa onda nastavim sa Warriorom bi bilo bolje, ali deck je prokleto zabavan da ga ne igram
U principu svi ocekuju kad vide Warriora, da je Patron. Pa prilagode igru tome.
Manje Miniona, sto manje s napadom manjim od 3, cuva se removal za onog miniona sto mu raste napad s svakim ostecenim minionom i sl.
Nije Patron jednostavan za igranje. Slazem se da je zabavan. Mene je iznenadio jedan sto je ubacio u deck kartu koja daje ostecenom minionu +3/+3. To nisam ocekivao i u mom slucaju mu je pomoglo.

Ma ne kazem radi drugih igraca, nego zbog pogresaka s moje strane. Puno puta pogresno odigram combo sa Berserkerom, sto me zivcira. Sam patron combo je relativno lagan te ga samo treba znati upotrijebiti i za koju svrhu. Berserker je druga prica jer zahtjeva perfektan step by step play, racunanje svakog ability proca i ostalog, sto mi puno puta izgubi pobjedu

Ja sam si jucer htio jaja odgrist.
Imam s magom, Belcher na ploci i umjesto Duplicate, ja bacim Mirror Entity.
Sto je najgore nisam odmah niti skuzio, nego tek kad je kopiralo nekog bezveznog protivnikovog miniona.
Nakon toga je sve krenulo nizbrdo i izgubio sam mec.
Da sam bacio Duplicate, vjerojatno bih dobio.

Drugi mec protiv Priesta. Njegov Thougtsteal uzme moj Fireball i Pyroblast 
Ali me tada ubio card draw + njegova sreca.

Ma ne kazem radi drugih igraca, nego zbog pogresaka s moje strane. Puno puta pogresno odigram combo sa Berserkerom, sto me zivcira. Sam patron combo je relativno lagan te ga samo treba znati upotrijebiti i za koju svrhu. Berserker je druga prica jer zahtjeva perfektan step by step play, racunanje svakog ability proca i ostalog, sto mi puno puta izgubi pobjedu
To se i meni dogada. Najgore mi je kad je s druge strane Sylvanas, pa dok izkalkuliram sto i kako. Pa me uhvati panika kad vidim da krene uze. Pa se to sve multiplicira, ako sam na mobu 
Na mobu Patrona ne igram uopce, niti Rougea.  8)

Neki dan sam naletio na fora Rogue protivnika. Malygos + spellovi kombo. Nisam uspio izracunati koliko mi je stete nanio.
Ali mislim da je napravio preko 25dmg 

Novi Brawl - za svaki odigrani spell pozove se jos jedan minion istog mana costa.

Pyroblast uvijek poziva Deathwinga  :

Mindcontrol isto zove DeathWinga.

Ovo mi je najbolji Brawl do sada. Toliko ludih meceva se odigralo da to nisu istine.
Igrao sam s Magom protiv Priesta i imao je dva DeathWinga (2x Mindcontrol). Srecom imao sam freeze spellove.
Na kraju sam izgubio, jer je top Deckao Mindblast.

S Druidom sam uspio pobijediti na turnu 4. Ludnica od meceva.

Druid, Mage, Priest rokaju. Ove ostale moram jos isprobati. Nekako mi Warlock djeluje najslabije.

10 dana kasnije

Blizzard je stavil promociju da dobijete 3 Classic packa i cardback ako odigrate (ili samo pokrenete zapravo) igru na Samsung Galaxyu S6:

No to možete i bez da imate mobitel pri ruci, preko emulatora. Ako vam se da s time zezati, tu su vam upute kako to lagano napravit.

Samo napomena ako bu vam crashalo kao meni, stavite pod postavkama virtualnog uređaja da ima 3000 MB memorije i 2 jezgre.

Promocija za emulator, a ne za samsung 

Dok sam sad bio na moru igro sam prek moba...odvratno je. Nozdormu hard counter mobile igracima 

Meni nece  :( :( To je zbog intelovog procesora(navodno amd-i nemaju problema sa tim),a u bios neznam uc na ovom laptopu 

bug.hr

udarnik60 kaže...

Ako imate S6 dobijete 3 free pack samo za login. Ako nemate, a imate rootani smartphone(android) onda ovako dobijete, a ako nema smartphone(ili nije rootan ili nije android) onda na ovaj način(samo pratite upute).

Osobno sam napravio na rootanom smarphonu u roku dvije minute i dobio free packove. Dobijete i card back, ali kao da je to bitno.

Kad je već Nozdormu spomenut, ovo je obligatory  :

https://www.youtube.com/watch?v=xBxclITB5ik

war koje ti je ima na bnetu?

Doppel#2550

Novi brawl je danas započel, Hearth of the Sunwell. Započinje se odmah sa 10 mana pa se snađi. Svakaj može biti ovdje: od silovanja sa velikim minionima do bljuvanja cijele ruke na prvom potezu (kod aggro deckova poput face huntera).
Vadite BGH-a. 

Oil rogueu ovo super isto dođe, može kombinirat od početka.

Danas negdje oko 11 i pol bi trebao početi onaj Blizzardov event na kojem se očekuje najava nove ekspanzije. Stream možete pratiti ovdje.

mislim da sam odigro najbzi tavern brawl ikada sada
doslovno sam samo odigro explosive trap hunter mi se zabio u facu s cijelom rukom i odma se predo xD

mislim da sam odigro najbzi tavern brawl ikada sada
doslovno sam samo odigro explosive trap hunter mi se zabio u facu s cijelom rukom i odma se predo xD
Turn 1 Alex GG.
I ja sam brzo odigrao. Ne bih ni to da ne dijele pack za prvi win. Special Announcement veceras. Pitam se sta ce biti. Ja se nadam nekoj novoj GvG ekspanziji ili novoj klasi, ali vjerojatno novi Solo Adventure

Ja se nadam novoj ekspanziji (mislim da je još prerano za nove klase), i to će vjerojatno biti. Blizz stavlja novi sadržaj (pravi) svaka 4 mjeseca otprilike.
Solo adventure smo imali nedavno, za to je prerano.
Bilo je neke priče da bu bilo vezano uz Argent turnir.

One karte koje su viđene su bolesno dobre(ne sve ,al neke su brutala)...ono buffanje i igranje oko hero powera ce totalno oplemenit igru. Jedva cekam ekspanziju !!!

Stiže u osmom mjesecu s 132 nove karte!

https://www.youtube.com/watch?v=Fe7XDBtlQzg

Recap

Da su bar ovo napravili:

No sviđa mi i ovaj turnir, jedino mi je ploča malo nemaštovita:

Blizzardov post na web stranici

Otkrivene karte:

Nova mehanika! (Inspire je dodan uz Battlecry i Taunt)

The Grand Tournament stands as a shining beacon of friendly competition, emboldening your Hearthstone collection with an impressive procession of knightly prowess. Hearthstone’s newest minion keyword – Inspire – activates after your Hero Power is used. Utilizing your Hero Power while a minion with Inspire is on the board will result in one of any number of effects.

Card-back dobijete kao preorder bonus.

I ovo sranje koje su još javili ću postati posebno, čisto da bude preglednije.

Hoćemo li i dalje dobivati samo GvG packove u Areni? Nećemo, ali će sve biti random.  :

Da nam daju da sami odaberemo, naravno da ne.

Briljantno, sad ću opet dobivati GvG packove jer sam never lucky.  :

Hoćemo li i dalje dobivati samo GvG packove u Areni? Nećemo, ali će sve biti random.
Have you accepted RNGsus as your Lord and Saviour?

Svidaju mi se nove mehanike i karte, jedva cekam da vidim ostatak stvari koje ce biti u ekspanziji

Meni ovo za Arenu ne smeta sto ce biti random packovi.

Tek sam sad skuzio da je ovo ekspanzija kao GvG  :

132 nove karte. Sad ce biti veselo u Areni sloziti decka da na nesto lici 
Koliko je GvG donio karti? Isto oko 130?

Dosta se spominju totemi, bar u ovim otkrivenim kartama.

Uglavnom veselo. Nedostaje mi karata iz Classic i GvG serije. Sad jos dodatnih 132 karte za sabrat