Može 48 damage u potezu napravit, preludo.Jeli ovo znaci da kasnije kroz igru (ili u nekim modovima), heroj u startu ima i vise od 30 healtha?
btw, battle ID mi je:
hrvojeHR#2864
Može 48 damage u potezu napravit, preludo.Jeli ovo znaci da kasnije kroz igru (ili u nekim modovima), heroj u startu ima i vise od 30 healtha?
PvE Bossovi imaju vise od 30HP, pogotovo Epic tezine.
PvP heroji Druid moze nesto sitno skupiti Armora.
Warrior uredno skuplja armora i imao sam par partija gdje je uspio buffati 30HP + skoro 20 Armora.
Ostali se healaju, pa u biti moras nanijeti vise od 30DMG kroz cijeli mec.
Ovaj Warlock Combo je Overkill. Ali u tome i je caka, jer te moze taj turn satrati, bez obzira sto imas full HP.
Dodam te poslijepodne, ako si vec nismo "frendovi".
Dragon Deck jos nisam slozio nista pametno (jer nisam otkljucao zadnji wing). Ono malo sto sam probao dosta ovisi o situaciji i card drawu.Nisam to ni diral još kad nemam classic legendary zmajčeka. Kad bi tu bila neka Alex ili Ysera, onda bi bilo zgodno složit dragon priesta ili paladina.
Jesi ti sta slagao zmajceke?
Kak je Chaky napisal, u PvP-u imaju uvijek 30 i ne može ići preko, ali zato mogu stackati armor (tu Warrior može doći do ogromnih brojki).Može 48 damage u potezu napravit, preludo.Jeli ovo znaci da kasnije kroz igru (ili u nekim modovima), heroj u startu ima i vise od 30 healtha?
btw, battle ID mi je:
hrvojeHR#2864
Do sada sam najmanje igrao s Warriorom i bio mi je nekako meh.
Sad sam na Alt Accountu uzeo Warriora da rijesim Daily, rank 19.
Basic karte + BRM. Znaci jos mi nisu niti otkljucanje Basic klasne karte (Whirlwind i sl).
6 pobjeda za redom
Doslovce sam pobjede izvlacio iz guzice, nisam mogao vjerovati. Dodao sam klasne karte kako sam ih otkljucavao (prvih dvije-tri). I to nisam koristio (ona karta sto daje charge minionima s 3 att) + Grim + Whirlwind Combo.
Obicno je Rouge izvodio cuda s burst damageom. Oil + Eviscarate + (onaj spell sto daje +4 att minionu).
Vjerojatno samo sreca :)
Meni je Warrior zabavan. Grim Patron, a ciljam da složim i Control (Golden ).
...............
https://www.youtube.com/watch?v=9mgtsJXtX7Y
Nisam dugo postal, pa da napravimo recap.
......
Blizzard je predstavio nove heroje! Za sada samo za Warrior, Hunter i Mage klase, a postepeno planiraju za svaku klasu izbaciti.
Koštaju 9 eura, što je ipak previše.
Warrior:
https://www.youtube.com/watch?v=GXxmHgaJfco
Mage:
https://www.youtube.com/watch?v=BDT43tOHNV8
Hunter:
https://www.youtube.com/watch?v=K1Lo1AgtZ-A
Animirani su odpočetka, pa za 500 ranked pobjeda dobijete samo zlatni okvir kada ih koristite.
Također su dodali "Heroes" i "Card Back" sekcije u My Collection, pa nema više zezanja sa card backovima u opcijama.
Fora je, ali definitivno preskupo. Za 3-4 eura bi bilo ok, ali skoro 10...
..........
Uveli su novi mod - Tavern Brawl!
https://cdn2.vox-cdn.com/thumbor/V-6eocILAP7kT3Jkdn8CNhlDsRc="/123x0/640x360/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/46511794/hearthstone_tavern_brawl.0.0.jpg
Svaki tjedan će biti nekaj specijalno ili određeni set pravila po kojem će se igrati. Kada će biti deck building, onda će te moći koristiti samo karte koje imate u kolekciji.
Prvih par puta će dati Classic pack za jednu pobjedu, pa svakako checkirajte.
Ovaj tjedan vam nude da igrate kao Ragnaros ili Nefarian, sa njihovim deckovima i prezabavan je mod. Pravi casual!
Ljudi vele kak je Nefarian op, no ipak mislim da je to samo ak se gleda early game. Ragnaros može lako preokrenut igru sa giantima koji imaju discount na primljeni damage, a ima i 2 mana 6/6 tauntove, te još dobije svoj "pravi" hero power pri kraju. Jako lagano može zburstat.
.......
BM nije drastično promijenio metu, iako je svojim kartama donio neke nove deckove. Tako je Grim Patron Warrior preplavio metu i postao jedan od popularnijih deckova, neki Mage deckovi koriste Flamewalkera zbog odlične sinergije s jeftinim spellovima (a mechovima su omogućili brdo spare partova), a Zoolock je opet dobio na popularnosti zbog Imp Gang Bossa.
Nevezano uz BM, pojavio se i Hybrid Hunter koji je u stvari facehunter sa 2 Savannah Highmanea...
Novi brawl!
Ovaj put vam svaki minion na polju koji umre daje 1 bananu (1 mana spell), a one mogu imati sljedeće efekte:
- napraviti 1 damage
-dati nekom liku +1/+1 ili +2/+2 (Big Banana)
-zamijeniti attack i health nekom liku
Ide na ruku aggro deckovima pa možete očekivati relativno slične deckove kak u constructedu, pogotovo tempo mage koji razvaljuje sa flamewakerom. Facehunter i zoo također. Taman im napuni ruku kada im ponestane karata.
Malo meh nakon prošlog..
.....
Jedan stariji video u kojem je Ben Brodov odgovor na neke kritike vezane uz loše karte u igri. Zanimljivo za čut mišljenje nekoga tko baš radi na Hearthstoneu i kak ide proizvodni proces.
https://www.youtube.com/watch?v=f1ioY1KO79A
3 - 16 to skipperino the Kripperino
sad sam rijesil prvi wing blackcock mountaina
easy stuff za onaj legendary
imam 7 packova al hoardam to da otvorim sve odjednom
Novi brawl je jučer počeo. Deckovi su krcati Webspinnerima i pokojim class-specific spellom. Ovo malo kaj sam igrao sam uspjeo dobiti 2 Maexxne i 2 Mukle, još nikaj od King Krusha. :(
Al sam zato u tavern brawl packu dobio Choa.
...
Novi card back za novu sezonu!
Lijepo izgleda, bar im tu ne ponestaje ideja.
Uzeo nadobudno Huntera izgubio 3x od Warrirora i to glatko.
Probao kasnije s Paladinom (jer mi je bio daily) dobio dvije za redom, ali mislim da mi protivnici nisu bili na razini, za razliku od prva 3 :)
U principu rijesavam daily questove i kupujem boostere. Nemam bas srece s legendama.
Craftao Booma.
Prebacio sam fokus na backlog.
Kupujem konstantno igre, a igrao sam samo HS 8)
Ok su ovi Tavern eventi, ali nazalost nemam poticaja igrati dalje od 1 pobjede. Ok, predzadnji event mi nije bio bas nesto.
Prvi mi je bio najbolji (od tri koja su bila za sada).
Ja rjesavam dailye i stedim za novu ekspanziju. Glupo mi je sad igrati Arenu za 40 dust packove iako ima jos par karata koje mi fale iz GvG-a...
...no nova ekspanzija i nije tako daleko! Danas je netko objavil da je dobio teaser za nekaj kaj bi se trebalo dogoditi 22.7. ove godine. To bu najvjerojatnije bil reveal nove ekspanzije, a onda ju izbace u 8. mjesecu.
To se savrseno poklapa sa Blizzardovim ciklusom izbacivanja contenta - svaka 4 mjeseca.
Plus, prije su leakali planovi iz nekog korejskog izvora i do sada su bili tocni. Na njima je isto naznaceno da se u 7. mjesecu "the excitement continues".
Sad se nagadja kaj bi moglo biti: trolovi, pirates vs njinjas, murloci,...
......
Nego, Reckful je dobil nogu za casting Archon lige. Sada ga zamjenjuje Amaz i casta zajedno sa Frodanom.
Reckful je za to bil toliko nezainteresiran da je postalo urnebesno.
Frodan nekaj prica, skuzi da ga ovaj ne prati i prozove ga, a Reckful mu mrtav hladan veli: "I didn't really follow, so I just said Yeah". I gleda Twitch chat.
Casta Hearthstone timsku ligu pa ispali: "I dont really care about players nor teams", lol.
Da i ja pocinjem štedit...osim ovog packa kojeg sam posto gore u zadnja dva tjedna sam dobio samo još cabal shadow priesta i to je to.
Ostalo smece.
Odlucim skupljati gold za BRM> Skupim 100 Golda> Kupim pack. Bajo moj, necemo ovako nikad...Nadam se da ce iz packova iskociti Tirion ili Grom, ali samo vidim 40 dusta :
ja sam po 5ti put otvaro preko 10 packova i nisam dobio niti jedan legendary
nikad necu dobit legendary
Obicno se otvori 1 legendary u oko 20 packova. Ak nisi otvoril legendary u 50 packova, onda si never lucky.
Obicno se otvori 1 legendary u oko 20 packova. Ak nisi otvoril legendary u 50 packova, onda si never lucky.Da to je statisticki gledano tocno
Ja sam dobio leeroy,jaraxxusa,nat pagle(zlatni),onog druidovog iz gvg(dobio ga u besplatnom packu 8) ),ovog stormragea,tinkmastera i hemeta. U dust sam pretvorio nata ,jaraxxusa,tinkmastera i hemeta .
A jedina craftana je boom iako sad mislim craftat alex.
U retrospektivi mi je žao kaj sam jaraxxusa samljeo,al jbg.
Steta za Jaraxxusa :)
Imam boljku da moram skupit sve, pa bas ne drobim karte koje nemam duple.
Na vrhu popisa su mi Ragnaros, Malganis, Alexstraza, Tyrion i Gromash.
Mislim htio bih ih sve, ali ovih 5 mi bas fali za igrive deckove.
Kako failam sa Patron Warriorom to nisu istine. Ne odustajem dok ga ne budem igrao na solidnijem levelu. Mozda da se prije doguram s Paladinom do 10-9 ranka pa onda nastavim sa Warriorom bi bilo bolje, ali deck je prokleto zabavan da ga ne igram