Nadovezal bum se na Chakya.
Meni je osobno Arena najzabavnija. Najbolji dio mi je slaganje decka iz random karata. HearthArena ti moze pomoci kod slaganja decka, dok malo ne pohvatas konce. Meni su pomogli TrumpSC i Kripparrian youtuberi sto se tice Arene i HS opcenito.
Trump ima par odlicnih tutorijal videa bas za pocetak gdje je slozio deckove od basic karata i kako ih igrati. To obavezno pogledaj.
I na icy veinsu ima dobar spreadsheet za svaku klasu, prema kojoj se može ravnati.
Prvih 700G ulozi u prvo krilo (poglavlje) BR Mountain, jer je unutar njega Emperror karta koja je sad prakticki u svakom decku.
Mislim da je prvo krilo waste kad nema karte za combo deckove. Prvi najeftineši deck koji bi mogel složi je Facehunter, a Emperor je v njemu mrtva karta. Ali postoji Grim Warrior.
A u faceu se obično koriste neke karte iz Naxxa i classic packova.
Ak bi probal facea, prioritet bi mu trebal bit otključavanje Mad Scientista iz Naxxa (Haunted Creeper mi i nije bil prekoristan) te otvaranje classic packova u nadi da bu dobil facehunter karte. Sam je problem kaj za dobit Mad Scientista treba otključat četvrto krilo, a to je sveukupno 2800 golda.
U Areni ne bu dobil ni jedno ni drugo.
I Grim Warrior je poprilično jeftin, ali i za njega trebaju classic karte. Nekaj lakše ga se otključa v BRM-u, tek 700 golda i dobije još Emperora.
Ak itko ikad planira nekaj prave love potrošit, za avanture bu dobil najveći value, kada gledamo gold-to-dollars.
Tak da nebi nikad kupoval wingove sa goldom ak mislim somewhere down the line potrošit par kuna.