Da Mage challange je fora.
Kripp je komentirao da i ako ne zelite dati lovu Blizzardu, prvi Wing je must buy.
Zbog Thaurissan i zbog Hunter karte sto radi 3dmg.

Doslovce ce biti ludnica kad ti netko odigra turn 6 (ili ranije) Thaura. I onda turn 7 lavina 

https://www.youtube.com/watch?v=cclOMLGnPqE

Turn 2. Jedina situacija u kojoj je Nozdormu bil prijetnja, haha. 

Več imamo zabavnih comboa:
https://www.youtube.com/watch?v=
https://www.youtube.com/watch?v=Oncuhkk-R3o

Preludo. Vise od 30dmg u jednom turnu 

Da, več vidim cviljenje za novi nerf Warsong Commandera: Remove everything.

https://www.youtube.com/watch?v=LCQ2awiZpd4

Nemrem naći video, ali ima jedan gdje je prije nerfa Warrior sa 1 healthom uspio uz combo Molten Gianta i Brewmastera (te naravno Warsonga) uspio srediti full health Warriora.

Oh, nisam ni znao da je davao charge bilo kojem minionu. To je bilo prije nego sam poceo igrati.

18 dana kasnije

Jel bi vas mozda zanimalo da napravimo temu za Blizzard ID-eve nasih igraca? Kao sto ima za Steam ID isto?
Da se pododavamo u HS-u. Pogotovo sa dolaskom dailya za pogledati pobjedu neciju a i cisto da ima se vise ekipe za druziti unutar igre.
Sta kazete?

Slobodno kreiraj. Battlenet je servis sličan Steamu, tako da imaš moju podršku. Malo ćeš imat posla sa ažuriranjem liste na početku i to je to  :)

Slobodno kreiraj, ako zelis. Gobac#2782

HS igram svaki dan, ali vecinom samo par partija grindanja Questova.
Nece se wingovi kupiti sami od sebe.
Arena mi je pala u drugi plan, jer se pokusavam malo vise aktivirati na PS4/Viti.
Premda sad je pitanje kakav bi mi bio ucinak s novim kartama u Areni  :(
Taman sam se malo poboljsao, sad ispocetka.

D3 je isto pao s liste igranja. Casual igrac sam i taman dok nagrindam neki build oni ga promijene.
A kako sve izgleda mislim da cu probati PoE kad mi se bude igralo sto na PC-u.

Starcraft i Munjevite Heroje ne igram. MOBE jednostavno nemam vremena uciti.

Igre su jedini razlog sto zalim sto se nisam rodio 15-20g kasnije  8)

Igre su jedini razlog sto zalim sto se nisam rodio 15-20g kasnije  8)
Old man Chaky

Pa igre su prije 15 - 20 godina bile bolje nego danas. Ja sam najviše uživao uz segu master system i mega drive. Ovaj hearthstone sam skinuo još davno i odigrao par partija, ali nije me privuklo baš nekako. Nisam upalio toliko da više ne znam niti kako igra koncepcijski izgleda, a kamoli kako se igra.

Skinula sam HS na mobitel odkako su napravili official verziju, i moram reci da mi je fanmade verzija sa reddita puno bolje radila. :/

Ugl. kolke su sanse za legendary? Igram neko vrijeme i otvorila sam barem 20-ak paketica al ni L od legendary

Koji mob imas, i jeli barem igrivo?

Iako nije moj tip igara, dati cu joj priliku, cisto da vrijeme na poslu brze projde.

Koliko partije traju u prosjeku, i jeli je crossplay?

Sent from Tapatalk.

Koji mob imas, i jeli barem igrivo?
Samsung Galaxy S3. Fanmade verzija je super radila, sa kojim sitnim fps dropovima.
Dok se ova verzija smrzne pri paljenju gotovo svaki put.
Naravno, moj mobitel nije nesto najbolji niti najnoviji ali sam ocekivala da ce moc barem podrzati HS kad vec rade Android mobile verziju.

Pa igre su prije 15 - 20 godina bile bolje nego danas. Ja sam najviše uživao uz segu master system i mega drive. Ovaj hearthstone sam skinuo još davno i odigrao par partija, ali nije me privuklo baš nekako. Nisam upalio toliko da više ne znam niti kako igra koncepcijski izgleda, a kamoli kako se igra.
Pa, ne znam da su bile bolje nego danas.
Ostale su i meni neke igre u lijepom sjecanju (premda od PS1, ranije nisam imao nista).
Kad sam komentirao, mislio sam vise, da sam u to vrijeme imao puno slobodnog vremena, a svi ovi danasnji MP ,f2p, te MMO igre su su kao Bogom dane za gubljenje beskonacnih sati  ;)
U to doba se multi igrao samo s frendom na drugom gamepadu.

Buhtla
Vjerujem da bi S3 trebao HS vrtjeti bez frke 
Ako vec nisi probaj opet s unofficial.
Puno je preglednije kad se naviknes.
Imas ovdje s slikama kako izgleda.

Fenix
Najbrza partija je gotova kroz 5-10min, a najduza moze i do pola sata. Sve zavisi tko ti je protivnik, te kakav ti imas deck.

Mogu reci da sam se navukao. Rijesio one tutorial misije i otisao igrati casual online. Prvih 5 partija dobio s default deckom magea. I sad izgubio premocno dvije za redom. Sigurno me pocelo spajati s mrvicu iskusnijim igracima, jer vidi se da imaju bolje deckove od mene.

Imate kakave savjete za slaganje decka?

Drzi se magea. Po meni on ima najbolje basic karte koje mogu parirati vecini normalnih deckova.
Odradi i ostale klase da dobijes njihove basic karte.

Grindaj daily questove.
Ako dobijes 40G quest, otkazi ga, pa mozda uleti od 60G ili 100G.

Nazalost na pocetku nemas previse izbora, jer imas samo basic karte, pa ti nece puno pomoci niti deckovi koji su postani na netu.

Ako ne mislis davati pravu lovu za expanzije i boostere. Jedini nacin do novih karata je grindanje questova za gold.
Kojim onda kupujes PvE expanzije (Naxxaramas i BR Mountain), kupujes boostere 100G po komadu, ili ulozis 150G u Arena draft i ovisno do koliko pobjeda doguras o tome ovisi nagrada. Ali imas garantiran booster pack (GvG edicija) + nesto golda/dusta/karta.

Meni je osobno Arena najzabavnija. Najbolji dio mi je slaganje decka iz random karata. HearthArena ti moze pomoci kod slaganja decka, dok malo ne pohvatas konce. Meni su pomogli TrumpSC i Kripparrian youtuberi sto se tice Arene i HS opcenito.
Trump ima par odlicnih tutorijal videa bas za pocetak gdje je slozio deckove od basic karata i kako ih igrati. To obavezno pogledaj.

Prvih 700G ulozi u prvo krilo (poglavlje) BR Mountain, jer je unutar njega Emperror karta koja je sad prakticki u svakom decku.

Jedino igranjem/gledanjem ces steci dovoljno prakse/znanja za dalje.
Nabaci friend invite Gobac#2782, ako zbog nicega onda bar zbog Daily Questa gdje moras odgledat jedan mec u kojem frend pobijedi.

Drugi jeftiniji deck je Face Hunter gdje nemas previse taktiziranja, nego pokusavas nanijeti sto vise stete direktno protivniku, da se ne stigne na vrijeme oporaviti.

Dva savijeta koja ti mogu dati.
Ne zuri s potezom, nego promisli prije nego bacis kartu, te probaj odmah razmisliti sto zelis odigrati u iducem krugu.

Evo malo Pro Shit  8)

https://www.youtube.com/watch?v=mESFBzAWKfk

Nadovezal bum se na Chakya.

Meni je osobno Arena najzabavnija. Najbolji dio mi je slaganje decka iz random karata. HearthArena ti moze pomoci kod slaganja decka, dok malo ne pohvatas konce. Meni su pomogli TrumpSC i Kripparrian youtuberi sto se tice Arene i HS opcenito.
Trump ima par odlicnih tutorijal videa bas za pocetak gdje je slozio deckove od basic karata i kako ih igrati. To obavezno pogledaj.
I na icy veinsu ima dobar spreadsheet za svaku klasu, prema kojoj se može ravnati.

Prvih 700G ulozi u prvo krilo (poglavlje) BR Mountain, jer je unutar njega Emperror karta koja je sad prakticki u svakom decku.
Mislim da je prvo krilo waste kad nema karte za combo deckove. Prvi najeftineši deck koji bi mogel složi je Facehunter, a Emperor je v njemu mrtva karta. Ali postoji Grim Warrior.

A u faceu se obično koriste neke karte iz Naxxa i classic packova.
Ak bi probal facea, prioritet bi mu trebal bit otključavanje Mad Scientista iz Naxxa (Haunted Creeper mi i nije bil prekoristan) te otvaranje classic packova u nadi da bu dobil facehunter karte. Sam je problem kaj za dobit Mad Scientista treba otključat četvrto krilo, a to je sveukupno 2800 golda.
U Areni ne bu dobil ni jedno ni drugo.

I Grim Warrior je poprilično jeftin, ali i za njega trebaju classic karte. Nekaj lakše ga se otključa v BRM-u, tek 700 golda i dobije još Emperora.

Ak itko ikad planira nekaj prave love potrošit, za avanture bu dobil najveći value, kada gledamo gold-to-dollars.
Tak da nebi nikad kupoval wingove sa goldom ak mislim somewhere down the line potrošit par kuna.

Danas dobil Sneedsa. To i Boom, još mi treba Malghanis pa sam miran.

Ste vidli Combo Warlocka? Može 48 damage u potezu napravit, preludo.

Da, Emperor ne pase u Face Huntera. Ali zato pase u skoro sve ostale deckove. Ne treba biti combo deck.

Vidio sam Warlock combo 

Da, totalno sam zaboravio, da su vecina karata za Face Huntera iz Naxxa :

Dobro bi mi dosli Boom i Malganis  :)
Sad igram neki polu Mech, polu Demon Warlock. Ali nedostaje Malganis i to jako.

Dragon Deck jos nisam slozio nista pametno (jer nisam otkljucao zadnji wing). Ono malo sto sam probao dosta ovisi o situaciji i card drawu.
Jesi ti sta slagao zmajceke?