Jesi isprobao onaj Druid deck. Ja za druida nemam niti combo force of nature + Roar :(
Neku varijaciju sam sklepal:
Rezultat je bil polovičan, no negde sem i ja pogrešil. :(
6 od 10 sam pobjedil v rankedu.
Matchup:Mage - 1 loss
Hunter - 1 loss
Warlock - 2 wina
Rogue - 2 wina, 1 loss
Druid - 1 win, 1 loss
Priest - 1 win
Protiv Magea sam se zeznul kaj nisam dignul Mech Bear Cat-a s polja pomoću spare parta kad je bil na 7/2. Sljedeći mi ga je potez počistila s Flamestrikeom (i još 2 miniona). Da sam ovo napravil potez prije, vjerojatno bi dobil. Topdecking može bit zeznut.
Kad sam igral protiv Druida, bacil mi je Ancient of War i odabral +5 healtha. To me zeznulo tu partiju, no čak sam uspjel postavit ploču da bih mogao to riješit i možda dobiti prednost, no imao je lethal sa pozivanjem 3 2/2 Trenta koji imaju charge.
Hunter i Rogue meča se baš ne sjećam, no mislim da je bila neka greška u koracima.
U jednom meču sam mogel bacit Mechanical Yetia na prvom potezu, no ja debil bacim Cogmaster kojeg mi je maknula sa Backstabom. Zato sam drugi potez bacil Mechwarpera i Mechanical Yetia. 8) Potez nakon opet Mechanical, haha.
Tinkertown Tehnician super paše u decku. Neprijatelju znaš zadat glavobolje dok na polju imaš Annoy-o-trona ili Robocupa pa na 3. pozetu baciš Tinkera.
Nisem znal s čime bi zamjenil Fel Reavera i Booma. Stavil sam još jen Mech Bear Cat i Loatheba. Morti bi mogel ubaciti Maloerna kao the drop umjesto nekog od njih. Nažalost, nemam neke bolje.
Rekel bih da je Savage Roar dosta bitan, često ti treba za lethal.
Da ima ludih karata s novom ekspanzijom. Problem je sto mi nedostaje dosta karata iz Classic seta. Trebao bih vidjeti koji zmajevi mi nedostaju. Mislm da nemam niti jednog Drakea. Mozda Feary Dragon. Malygosa imam, ali on je neupotrebljiv.
Ja u classicu od bitnijih zmajeva imam Faeriea i Azurea. Mislim da bi Alex, Ysera i Deathwing dobro došli.