Kako sve, pa ona demo igrica The Order mu je remek djelo. :-D
Gle, ja sam od Ordera očekivao brkati testosteron i lijepu grafiku. To sam dobio.
Od MGS-a V sam očekivao potpuno druge stvari. A to nisam dobio.
Ljudi su bića predrasuda i to je super stvar.
I to ga čini remek djelom.. jer si ti dobio dvije stvari koje si očekivao od igre. Dok u MGS gledamo stvari koje moderni naslovi gube (ili nikad nisu imali) iz godine u godinu. Zbog open worlda priča nije nekima sjela ili imaju dojam "razvodnjenosti" i to odmah baca igru u prosjek. Odlične predrasude! I ljudska taština..
Pa ne bi bas rekel da je neko rekel da je igra prosjek,ali nije MGS,priznali to ili ne to je cinjenica kolko god se neki trudili to pobiti.
Igra je odlicna,sa tipicnim "open world" boljkama koje se ticu monotonije,ok kao sto je receno,imas vise pristupa da odradis misiju,ali nakon 600 istih misija,tih svih nacina ponestaje i onda sve isponova,ja vise od dva sata nemrem igrat jer mi se jednostavno ne da,a mislim da samo main misije i nije bas lako igrat jer si preslab posto ti trebaju bolja oruzja i upgradeovi koja mozes dobit samo igranjem jednih te istih side opsova,ne kuzim cemu negiranje jasnih i ocitih cinjenica,jebote pa dok vidis da Seph koji je jedan od ljudi koji je sa ogromnom strascu prical o MGS serijalu veli da nije to to,i na to dodas masu ostalih koji isto to tvrde pa onda valjda i ima nekaj u tome,pa nisu bas svi ludi i slijepi.
I jos dok citam po netu da su izrezali pravi i zadovoljavajuci kraj i da ga najvjerojatnije najmeravaju nekad naplatit jos vecu gorcinu osjecam.
Igral bum i dalje jer je igra dobra,ali nemojmo se zavaravat da je ovo nekaj najbolje ikad izaslo.
Chono bez uvrede,ali ni ne igras igru pa smatram da bas i nemas pravo ju braniti sa tolkom strascu jer mozda bi bas u tebi bila takva ko i vecini ovdje,a i na ostatku neta,malo pogledajte po netu kolko ima nezadovoljnih fanova,ovi "profesionalni" kriticari su zasjenili nezadovoljstvo hard core fanova,a ima ih poprilican broj.